nike air max tune venom green and blue cross gold

nike lunarelite sky hi price guide 2016 | nike air max tune venom green and blue cross gold

  • Sneakers |
  • 31 / 07 / 2023

V dnešní době hraje móda v životě mnoha lidí obrovskou roli. Styl oblékání se stal výrazem osobnosti a způsobem, jak vyzařovat svou individualitu. Jedním z nejdůležitějších aspektů módy (na který se často zapomíná) je však pohodlí a funkčnost, které nemusí být v rozporu s atraktivním vzhledem. V posledních letech se objevil trend, který tyto dvě vlastnosti dokonale spojuje – gorpcore, ale ten jsme již měli možnost zmínit:

nike air max dolce light blue eyes

V tomto článku se nebudeme tomuto módnímu fenoménu blíže věnovat, ale zaměříme se na boty ve stylu gorpcore, které skvěle doplní váš fit.

adidas schmidt backpack for women on sale 2016?

Boty Gorpcore jsou především pohodlná a funkční obuv, která je inspirována vybavením používaným při turistice, horolezectví a dalších outdoorových aktivitách. Často se jedná o boty, které kombinují trekkingové, outdoorové nebo vojenské prvky. Kombinují praktičnost a styl, což vám umožní nosit je nejen v náročných podmínkách, ale i na denní bázi - vypadají módně a zároveň moderně.

 

Proč gorpcore boty dobývají srdce?

  • cheap new nike air maxes price list shoes 2017

Jedním z hlavních důvodů, proč si boty gorpcore získávají srdce, je jejich pohodlí a pohodlí. Správně navržené modely poskytují dobré odpružení, oporu pro chodidlo a dostatečnou ventilaci. Díky tomu s nošením takových modelů bot můžete překonat dlouhé vzdálenosti, aniž byste se cítili unaveni nebo nepohodlně. Mnoho výrobců ji navíc nabízí v různých velikostech, tvarech či výškách, což umožňuje přizpůsobit obuv individuálním potřebám každého jedince.

  • Multifunkčnost

Tenisky Gorpcore jsou nejen pohodlná, ale také velmi funkční obuv. Vyznačují se pevnou konstrukcí, odolnými materiály a podrážkami často opatřenými agresivními nášlapy, které zajišťují přilnavost i v náročném terénu. Proto jsou ideální volbou nejen pro outdoorové nadšence, ale také pro lidi, kteří oceňují pohodlí a praktičnost v každodenním životě. Boty Gorpcore lze nosit jak na túry, tak do města, vytvářejí stylový a módní vzhled, zvláště když je sladíte s technickým oblečením.

  • Módní vzhled

I když jsou boty gorpcore navrženy s ohledem na pohodlí a funkčnost, neznamená to, že nemohou být atraktivní. Ve skutečnosti se tenisky staly prvkem mnoha streetwearových stylů a našly uznání nejen mezi sneakerheads. Jejich charakteristický vzhled, odkazující na outdoorový styl, přitahuje pozornost a dodává originalitu každému střihu. Mnoho módních návrhářů zavedlo do svých kolekcí boty gorpcore, které si podmaní srdce jak milovníků tohoto stylu, tak i nadšenců do outdoorových aktivit.

  • Trvanlivost

Dalším aspektem, který přispívá k popularitě gorpcore bot, je jejich odolnost. Mnoho výrobců dbá na vysokou kvalitu svých výrobků, používají odolné materiály a využívají inovativní technologie. Boty gorpcore jsou navrženy tak, aby vydržely náročné používání a extrémní podmínky. Bez ohledu na to, zda je hodláte používat při turistice v horách nebo jen v městských podmínkách, boty gorpcore vám budou sloužit dlouhou dobu.

  • Různé značky a široký výběr

Trend gorpcore bot je neustále se vyvíjející fenomén, který se objevuje v sortimentu stále více značek a kolekcí. Mnoho výrobců obuvi rozpoznalo potenciál tohoto trendu a uvádí na trh své vlastní verze bot pro gorpcoreery. Díky tomu mají milovníci módy stále větší výběr a možnost najít si pro sebe dokonalý model. V Polsku je jedním z míst, kde můžete najít gorpcore boty, obchod s teniskami ve Varšavě.

  • voděodolný

Některé z nich jsou také voděodolné. To je obrovská výhoda zejména pro lidi, kteří rádi tráví čas venku, bez ohledu na povětrnostní podmínky. Nepromokavé boty jsou speciálně navrženy tak, aby chránily vaše nohy před deštěm, loužemi a vlhkostí. Díky tomu si i za deštivého počasí užijete outdoorové aktivity bez obav z mokrých nohou. Vodotěsné vlastnosti těchto bot navíc usnadňují jejich čištění a udržování ve skvělém stavu. Ať už plánujete túru do lesa v deštivém dni nebo procházku městem v dešti, nepromokavé boty gorpcore jsou připraveny přijmout výzvu a poskytnout vám nejen styl, ale také ochranu před vlhkostí. Navštivte obchod s teniskami ve Varšavě, kde najdete boty gorpcore, které splní vaše očekávání, pokud jde o voděodolnost a styl.

 

Top modely gorpcore bot:

 

nike lunarelite sky hi price guide 2016 | Salomon XT-6 a Salomon XT-4 - klasický styl Gorpcore

Salomon XT-6 je obuv, která kombinuje všechny funkce, které potřebujete při outdoorových aktivitách. Jsou dokonalým příkladem designu gorpcore – stále rostoucího trendu, který kombinuje funkčnost s módou. Jejich lehká konstrukce vám umožňuje volně se pohybovat, aniž byste příliš zatěžovali nohy, takže si své aktivity na trailu nebo ve městě můžete užívat bez ohledu na terén. Výjimečné odpružení v Salomon XT-6 poskytuje pohodlí při každém kroku. Váš pohyb bude plynulý a přirozený, což vám umožní užít si aktivitu, aniž byste příliš zatěžovali klouby a svaly. Originální systém rychlého šněrování bezpečně drží nohu a přesně přizpůsobí boty jejímu tvaru. Jejich další výhodou je všestrannost Salomon XT-6. Jsou perfektní na běh, lezení, ale i každodenní procházky nebo cestování. Bez ohledu na to, zda jste fanouškem outdoorových výzev nebo hledáte pohodlné boty pro každodenní nošení, Salomon XT-6 jsou osvědčenou volbou. Jen tak dál, dá se říct, že je to must have pro každého fanouška gorpcore módy a tento model prostě musí mít ve vaší rotaci. Rozmanitost barev na výběr znamená, že si vždy najdete něco pro sebe. Neméně atraktivní je Salomon XT-4, dvojče pro šestky s trochu jiným vzhledem.

Salomon XT-6 "Cathay Spice"

Salomon
XT-6 "Cathay Spice"

2 609 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 5217 CZK (-50%)

custom nike air max 2019 release form free version (-50%)

 

Nike Terra Humara QS - kultovní model před lety, který nevychází z módy

Nike Air Humara QS je klasický model sportovní obuvi, který byl navržen pro odolnost a univerzální použití. Tento ikonický model uvedla na trh značka Nike a mezi milovníky outdoorového stylu si získal velkou oblibu. Historie těchto bot sahá až do roku 1997, kdy je vytvořil Peter Fogg – významný návrhář obuvi ve společnosti Nike. Fogg se zaměřil na vytvoření bot, které by byly primárně odolné proti těžkým terénním podmínkám. Fogg při jejich navrhování studoval přední kolo motocyklu a doprovodný brzdový systém. Tento specifický vyzařující design je patrnější u Terra Humara, ačkoli Air Humara má pletenou klec navrženou tak, aby poskytovala extra stabilitu, napodobující ruku držící nohu nebo paprsky na kole. Svršek boty je vyroben z pevných materiálů, které poskytují nejen odolnost proti oděru, ale také ochranu proti nárazům a pronikání vlhkosti. Kromě toho podešev Goatek, navržená pro "kameny, kořeny, listí a zemi", využívá technologii Nike Air, která se promítá do vynikajícího odpružení a pohodlí při chůzi, běhu nebo lezení. Všestrannost těchto bot je jejich další předností. Technické vlastnosti a odolnost je předurčují jak pro každodenní použití, tak pro náročnější outdoorové aktivity. Během let od svého vzniku si bota získala kultovní přízeň mezi cyklokrosovými běžci i sneakerheady a nyní se těší gorpcore stylu.

Nike Air Humara QS "Wheat Grass"

Nike
Air Humara QS "Wheat Grass"

2 391 CZK

adidas philippines inc company stock prices (-45%)

Běžná cena: 4348 CZK (-45%)


Nike ACG Mountain Fly 2, nové dítě ikonické série

Nike ACG Mountain Fly 2 Low je pokračováním již před časem uvedeného modelu, tedy rychlých a odolných bot, které mají v gorpcore módě velký význam. ACG Mountain Fly 2 Low, navržená pro maximální ochranu v členitém terénu, má prodlouženou špičku a pryžové boční stěny pro jistý krok a stabilitu. Je to obuv, která vám pomůže dosáhnout ještě více a díky výjimečné odolnosti vás budou provázet mnoha dobrodružstvími. Prodyšný svršek zajišťuje vaše pohodlí při každém kroku, chrání před přehřátím v horkých dnech a udržuje nohu v suchu i za mokra. Díky pěnové mezipodešvi a lehké desce budou vaše nohy cítit úžasný komfort a podporu, díky čemuž bude každá aktivita příjemnější. Inovativní design usnadňuje jejich nazouvání díky jazyku částečně všitému po stranách a zarážce na tkaničky, kterou lze upravit během aktivity - řešení, které se často vyskytuje u trekových bot. Odolný běhoun inspirovaný pneumatikami pro horská kola zajišťuje stabilitu na skalnatých horských hřebenech a zároveň zdůrazňuje rasový charakter a zapadá do gorpcore stylu. Je perfektní volbou pro milovníky módní revoluce a aktivního životního stylu. ACG Mountain Fly 2 Low je ucelená kombinace technických vlastností a moderního vzhledu, který se vám může líbit.


nike lunarelite sky hi price guide 2016 | Spolehlivý na trailu i na ulici - adidas Terrex Free Hiker Gore-tex

adidas Terrex Free Hiker Gore-Tex "Core Black" je perfektním společníkem na každou túru, ale nejenom. Tyto boty vám udrží pohodlí, bezpečí a styl, když urazíte nespočet kilometrů ve městě nebo na stezce. Nepromokavý svršek s membránou Gore-Tex zaručí, že žádné povětrnostní podmínky pro vás nebudou hrozné. Nemusíte se bát deště ani vlhkosti, protože vaše nohy zůstanou neustále v suchu a pohodlí. Mezipodešev BOOST je perfektní oporou pro vaše nohy, dodává energii každému kroku a prodlužuje dobu pocitu svěžesti svalů. To je zásadní, abyste si výlet užili, aniž byste byli příliš unavení. Vysoká manžeta chrání váš kotník pro extra stabilitu při chůzi po nerovném terénu. Poutka na jazyku a patě navíc usnadňují rychlé a přesné umístění nohy uvnitř boty. Boty adidas Terrex Free Hiker Gore-Tex mají jednoduchý a univerzální vzhled, díky čemuž jsou vhodné pro mnoho různých stylů, včetně těch ve stylu gorpcore. Je to perfektní volba jak pro pěší turistiku, tak pro každodenní procházky městem. Standardní střih, vnější patní klip a stabilizační pěnový rám EVA dále zvyšují funkčnost těchto bot. Pokud jsou vám blíže nižší tenisky, sáhněte po klasické Low verzi tohoto modelu.

adidas Terrex Free Hiker Gore-tex "Core Black"

adidas
Terrex Free Hiker Gore-tex "Core Black"

3 478 CZK

jordan flight for sale (-40%)

adidas dynamo shoes for women on sale (-40%)

Merrell 1TRL Moab Hybrid Zip GORE-TEX - model do niche ve voděodolné verzi

Merrell 1TRL Moab Hybrid Zip GORE-TEX je model, který splní všechna vaše očekávání z hlediska pohodlí, odolnosti a outdoorového stylu. Tyto boty mají vše, co potřebujete pro úspěšné outdoorové dobrodružství. Svršek ze syntetického materiálu a recyklované síťoviny je nejen odolný, ale i ekologický. To je další důvod, proč si vybrat tyto boty – s vědomím jejich pozitivního dopadu na planetu. Nejdůležitější výhodou těchto bot je však jejich nepromokavost, a to díky použité membráně Gore-Tex. Bez ohledu na povětrnostní podmínky zůstanou vaše nohy v suchu a nic vám nebude bránit v objevování nových stezek. Vnitřní podšívka je prodyšná pro extra pohodlí na dlouhých cestách. Vyjímatelná stélka z EVA pěny zvyšuje pohodlí při používání, poskytuje vašim nohám další podporu a odpružení. Podešev Vibram® Ecostep Recycle je zárukou dokonalé přilnavosti při každém kroku. Bez ohledu na terén vám tyto boty poskytnou stabilitu a jistotu, abyste si svá dobrodružství užili naplno. Nepromokavá membrána Gore-Tex a zapínání na zip jsou perfektním řešením, které tyto boty usnadňuje používání a zároveň je činí praktickými a funkčními.

Merrell 1TRL Moab Hybrid Zip GORE-TEX® "Birch"

Merrell 1TRL
Moab Hybrid Zip GORE-TEX® "Birch"

2 377 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4754 CZK (-50%)

Běžná cena: 4754 CZK (-50%)

Od běžeckých tratí do světa módy - Hoka One One Men Mafate Speed 2

Hoka One One Men Mafate Speed 2 jsou boty, které vám přinesou maximální podporu a skvělé odpružení na technických cestách bez ohledu na vzdálenost a budou také perfektní při brázení městem. Tyto boty jsou kombinací inovativních řešení, která vám poskytnou pohodlí a jistotu za všech podmínek. Konstrukce Active Foot poskytuje podporu a přesně nasazený Meta-Rocker usnadňuje plynulé přechody během cyklu kroku. Díky hlubokým pružným drážkám v podrážce se boty dokonale přizpůsobí nejrůznějšímu terénu a 5mm běhoun Vibram Mega-Grip poskytuje trakci i na těch nejnáročnějších površích. Lehká a bezešvá konstrukce SpeedFrame odstraňuje námahu z vašich nohou pro pohodlí na dlouhé vzdálenosti. Vnější monomesh zabraňuje pronikání nečistot a zanechává vnitřek boty svěží a čistý. Lehký externí TPU stabilizátor v patě dodává vašemu běhu ještě větší stabilitu, zatímco časná geometrie MetaRocker umožňuje efektivní a plynulý pohyb a snižuje únavu nohou při dlouhých bězích. Lehká, odpružená mezipodešev CMEVA poskytuje měkký a příjemný pocit při každém kroku a běhoun Vibram Megagrip zaručuje vynikající trakci i na těch nejnáročnějších površích. Navíc 4mm pokles od paty k patě umožňuje chodidlu přirozené vyrovnání pro optimální biomechaniku při běhu. Odolné zóny z vysoce odolné pryže jsou strategicky umístěny pro zvýšení odolnosti boty a poskytují ochranu proti oděru ve vysoce namáhaných oblastech. Tento model pochází ze sportovního světa, ale díky svému pohodlí a praktičnosti se přirozeně přesunul do světa gorpcore módy, kde se mu opravdu daří. Další siluety této značky se střídavě objevují v gorpcor fit a také stojí za to vzít v úvahu.

 

Běžecká klasika - Asics GEL-Kayano 14

Asics Gel-Kayano 14 jsou jedinečné boty, které nás zavedou do retro světa, čímž si získávají srdce mnoha nadšenců sportovní módy. Jejich jedinečná estetika odkazuje na rok 2000 a vzdává hold ikonické sérii GEL-KAYANO™. Toto je čtrnáctý díl, který navrhl jiný člověk než legendární Toshikazu Kayano, což jim dodává nový, svěží vzhled. Zatímco byla tato svítilna předána, byly zachovány charakteristické hodnoty značky a zároveň zaváděla inovativní vylepšení, která zvyšují výkon těchto bot. Asics Gel-Kayano 14 je vybaven senzační technologií odpružení GEL™, která poskytuje vynikající tlumení nárazů při chůzi a běhu. Nespornou výhodou těchto bot je také dobře padnoucí svršek. Zachovává si unikátní vrstvenou konstrukci z kombinace kůže a síťoviny, která pochází z roku 2008. To poskytuje dostatečnou podporu a ventilaci pro vaši nohu, takže každý krok je pohodlný a plný svobody. Navzdory tomu, že nepocházejí z venkovního klimatu, často se objevují v gorpcor fit, kde se cítí skvěle.



Nejlepší gorpcore letní boty? Nike ACG Watercat+

Nike Sinceed je řada bot ze staré školy, která byla šetrná k životnímu prostředí. Mezi nimi bylo také několik siluet z ikonické série All Conditions Gear (ACG). Jednou z nich byla i Vodní kočka, což je, jak název napovídá, model jako stvořený pro vodní dobrodružství. Jeho vzhled byl zredukován na nmdé minimum materiálů a svršek se skládal z tuctových pruhů, které nenasákly vodou v kombinaci s tenkou podrážkou s dírami. Tento ikonický design od Petera Fogga je zpět v modernizované podobě, která dokonale zapadá do stylu gorpcore módy. Trochu více vystavěný svršek se perfektně přizpůsobí tvaru nohy a systém rychlošněrování se stoperem je velmi přesný. Nesavý a rychleschnoucí svršek je kombinován se stabilní a flexibilní gumovou podrážkou, která má otvory pro odvod přebytečné vody. Díky tomu jsou Nike ACG Watercat+ připraveny na ta největší dobrodružství nejen v lůně přírody, ale i ve městě. Díky svému originálnímu designu je to jedna z těch bot, které se budou skvěle hodit v létě, kdy si vaše nohy potřebují trochu odpočinout od horka.

Nike ACG Watercat+ "Phantom Summit White"

Nike ACG
Watercat+ "Phantom Summit White"

1 849 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 3362 CZK (-45%)

black nike low cut sneakers (-45%)

 

Merrell 1TRL Hydro Moc At Cage - víceúčelové slidery s lemem

Merrell 1TRL Hydro Moc At Cage je jedinečná obuv, která dokonale zapadá do trendu gorpcore . Díky jejich designovému vzhledu a funkčnosti si zamilujete každou chvíli strávenou v nich. Svršek z EVA pěny je nejen extrémně pohodlný, ale také voděodolný. Bez ohledu na povětrnostní podmínky jsou tyto boty připraveny čelit jakékoli výzvě. Tím však jejich přednosti nekončí – velké otvory zajišťují nepřetržité větrání, zajišťující svěžest a pohodlí i při intenzivních aktivitách. Zapínání na suchý zip vzadu a systém rychlého šněrování se zarážkou navíc umožňují extrémně snadné a rychlé nazouvání a zouvání . V jejich mezipodešvi je ukryta pokročilá technologie BLOOM®, která využívá 10 % biomasy řas. Díky tomu si kromě pohodlí můžete být jisti, že pečujete i o přírodní prostředí. Tím ale úžasné inovace nekončí – mezipodešev je také vybavena technologií FlatPro™ pro vyšší úroveň pohodlí a odpružení. Vaše nohy budou vděčné za takovou podporu, a to jak při turistice v divočině, tak při městských eskapádách. Boty Merrell 1TRL Hydro Moc At Cage jsou dokonalou kombinací stylu a funkčnosti, díky které bude každé vaše dobrodružství ještě přínosnější. Jste připraveni na gorpcore výzvu?

Merrell 1TRL Hydro Moc At Cage "Coyote"

Merrell 1TRL
Hydro Moc At Cage "Coyote"

1 881 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 3420 CZK (-45%)

nike air force 1 high on sale today youtube live (-45%)

Salomon ACS Pro, gorpcore, kterou musíte mít

yeezy mens nubuck boot sneakers sandals boots jsou esencí stylu gorpcore, kombinující klasický design z roku 2000 s moderní technologií. Tyto boty jsou naprostou nutností pro milovníky aktivního životního stylu v duchu gorpcore. Inovativní systém Agile Chassis™ zodpovědný za stabilitu a vynikající odpružení poskytuje nejen pohodlí při turistice na stezkách, ale také neocenitelnou podporu při každodenních aktivitách. Svršek ze syntetických síťovaných prvků zaručuje optimální cirkulaci vzduchu, což znamená, že vaše nohy zůstanou svěží i při těch nejintenzivnějších outdoorových dobrodružstvích. Pohodlná a dobře větraná obuv je při objevování krás přírody nmdá . Minimalistický systém šněrování umožňuje rychlé přizpůsobení obuvi individuálním preferencím. Jeden pohyb a boty perfektně sedí na noze a jsou připraveny zdolat další vrchol hory. Univerzální podrážka ATC je opravdovým hitem tohoto modelu. Bezpečné na suchém, mokrém i tvrdém povrchu, zajišťuje sebevědomé kroky i v těch nejtěžších podmínkách. yeezy mens nubuck boot sneakers sandals boots jsou jedinečnou nabídkou pro všechny , kteří milují výzvy a chtějí si užít outdoorová dobrodružství naplno . nike benassi jdi slide rose gold dress plus size!

Salomon ACS Pro "Black"

Salomon
ACS Pro "Black"

4 580 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 5739 CZK (-20%)

Běžná cena: 5739 CZK (-20%)

souhrn
Boty Gorpcore jsou módním trendem, který si získává srdce i ulice. Jejich pohodlí, funkčnost, módní vzhled, odolnost a dostupnost u stále většího počtu značek, včetně varšavského Sneaker Store, je činí mezi milovníky módy stále žádanějšími. Bez ohledu na to, zda jste outdoorový nadšenec nebo si prostě ceníte pohodlí a originálního stylu, boty gorpcore jsou skvělou volbou

Hodnocení: 3

Chcete-li přidat komentář, přihlaste se.

Nejsou žádné komentáře.

by vás mohlo zajímat: