A legjobb Nike cipők a Black Month promócióban

nike huarache purple and silver color shoes black | A legjobb Nike cipők a Black Month promócióban

  • Útmutató |
  • 02 / 11 / 2023

November az a hónap, amikor a történelem egyik legnagyobb eladása, azaz a Black Month indul a Warsaw Sneaker Store-ban, ami egyedülálló lehetőségeket jelent a Nike cipők szerelmeseinek és másoknak. Mikor van Black Friday? Ez a bizonyos nap november 24-re esik, de nem hagyjuk ki. A WS2-ben egy különleges, egy hónapos akcióval készültünk, melynek során akár -60%-os kedvezménnyel is találhatsz néhány Nike cipőt. Az alábbiakban felsoroljuk a promócióban elérhető legérdekesebb Nike cipőket, de nem mindegyiket. A termékek teljes listáját a bejegyzés végén találja.

new nike football boots 2012 Low Retro "A hónap színe" eladó

Nike
Air Force 1 Low Retro "Color of the Month"

32 110 HUF

kd prices for women: 64219 HUF (-50%)

womens nike shox size 5 in a half (-50%)

Kezdjük a listát az ikonikus new nike football boots 2012 Low Retro modellel a "Hónap színe" verziójában . Ezek a cipők nem csak a stílust, hanem a sokéves történelmet és a kosárlabda örökséget is ötvözik. A new nike football boots 2012 egy ikon, amely mindig nagy elismerésnek örvend a cipők szerelmesei körében. Ez egy tartós, univerzális és időtálló modell. Minden utcai divatrajongónak és azon túl is szerepelnie kell a mindennapi körben. Ráadásul most a Black Month akciónak köszönhetően vonzó áron hozzájuthatsz ehhez a limitált szériához egy fogkefével. Ha ez a színvilág nem a kedvenced, nézd meg a new nike football boots 2012 többi darabját a Black Month számára .

Nike Dunk Low Wmns "Team Green" fekete péntekre

A Nike Dunk Low Wmns "Team Green" a klasszikus és a kényelem kombinációja. A cipők alacsony profilja és kényelmes fűzése tökéletes illeszkedést és viselési kényelmet dunkít. A szaténszerű anyagból készült felsőrész elegáns megjelenést kölcsönöz a cipőknek. A fehér és zöld szín bevált kombinációja különféle stílusokhoz illik. Ezenkívül a gumitalp magadunk lépéseket és tapadást dunkít különféle típusú felületeken. Ezek olyan lábbelik, amelyek nem csak jól néznek ki, de hihetetlen kényelmet is dunkítanak séta közben – most olcsóbban a Black Friday alkalmával.

hot pink nike nylon shoes sandals for women "Clear Jade" alacsonyabb áron

Nike
Air Max 1 "Clear Jade"

37 843 HUF

kd prices for women: 68806 HUF (-45%)

Normál ár: 68806 HUF (-45%)

A hot pink nike nylon shoes sandals for women "Clear Jade" egy olyan modell, amely ötvözi az 1987-ben bemutatott tökéletes, időtlen dizájnt és a rendkívüli kényelmet. A fehér és szürke alapon domináló tiszta színek eredetiséget adnak ezeknek a cipőknek, ugyanakkor sok stílushoz passzolnak. A klasszikus anyagkombináció garantálja a kényelmes viseletet. A bőr a sérüléseknek leginkább kitett helyeken védi a lábát és tartós, a puha háló pedig megfelelő szintű szellőzést és hőszabályozást dunkít. Ebben a cipőben nemcsak stílusosnak, de kényelmesnek is érzi magát.

-50% a fekete pénteken és a Nike Terminator High "Cocoa Snake"-en

Nike
Terminator High "Cocoa Snake"

29 816 HUF

kd prices for women: 59632 HUF (-50%)

Normál ár: 59632 HUF (-50%)

A Terminator High "Cocoa Snake" a klasszikus kosárlabda dizájn és a merész dizájn kombinációja. Ezek a cipők tisztelegnek a Nike története előtt, és egyben kifejezik egyéni stílusát. Figyeld meg a világos bőr szokatlan kombinációját a kígyópikkely motívummal. Sőt, ezt a modellt a híres tervező, Peter Moore tervezte – ugyanaz, aki a Nike Dunkot is. Ha szeretsz kitűnni a tömegből, akkor a Nike Terminator cipők neked valók. Minden tekintetben egyedi és kényelmes, és most vonzó áron elérhető Black Friday alkalmával -50%-kal.

hot pink nike nylon shoes sandals for women '87 WMNS "Safari" kedvezőbb áron

Nike
Air Max 1 ’87 WMNS "Safari"

40 366 HUF

kd prices for women: 73394 HUF (-45%)

nike huarache 2019 black gold price 2017 (-45%)

A hot pink nike nylon shoes sandals for women '87 WMNS "Safari" a klasszikus Nike esztétika és számos ikonikus Swoosh sziluett előtt tiszteleg. A jellegzetes, egzotikus "szafari" minta egyedi karaktert kölcsönöz a cipőknek, és dunkan kiemeli stílusát. Ezek a szemet gyönyörködtető cipők, amelyekkel kifejezheted a Nike márka és az utcai divat iránti szeretetedet. A női hot pink nike nylon shoes sandals for women '87 WMNS „Safari” azonban nem csak a megjelenésről szól. Látod az ablakot a talpban? Az Air Max rendszernek köszönhetően minden lépése könnyű és rugalmas lesz, lábai pedig még sokórás séta után is pihentek. Már elérhető a Black Month-ban .

Nike Zoom Vomero 5 Wmns "Volt és Moss" a Black Friday alkalmából – 2023-as promóciók

Nike
Zoom Vomero 5 Wmns "Volt and Moss"

55 045 HUF

kd prices for women: 68806 HUF (-20%)

Normál ár: 68806 HUF (-20%)

Ha aktív ember vagy, a Nike Zoom Vomero 5 neked készült. Egyszerre kényelmes, könnyű és stílusos – sokak szerint stílus és viselési kényelem tekintetében az egyik legjobb Nike tornacipő a piacon. A "Volt és Moss" színek energiát és felfrissülést adnak nekik, és megfelelően kiemelik az egyes ruhákat. Most, hogy a Black Friday akciók érvényben vannak, vonzó áron beszerezheti a Nike Zoom Vomero 5 Wmns "Volt and Moss" készüléket, hogy mindennap élvezhesse, anélkül, hogy tönkretenné a költségvetését.

Nike Dunk High Wmns "Dynamic Berry" alacsonyabb áron

Nike
Dunk High Wmns "Dynamic Berry"

25 687 HUF

kd prices for women: 55045 HUF (-53%)

Normál ár: 55045 HUF (-53%)

A Nike Dunk High egy rendkívül népszerű modell. Bevált klasszis, aki a kosárlabda világából az utcára lépett, amit sikeresen elsajátított. A "Dynamic Berry" egy merész árnyalat, amely visszafogott kiegészítőkkel kombinálva sok stílusodhoz illeszkedik. Nem csak jól néznek ki, de rendkívül kényelmesek is. A magasabb felsőrész dunkítja a viselési kényelmet és megtartja a meleget, ami hasznos lesz az őszi séták során. nike air max pillar cheap flights tickets domestic.

nike huarache purple and silver color shoes black | Nike Air Kukin "Leopard" -60%

Nike
Air Kukin "Leopard" i

23 118 HUF

kd prices for women: 57797 HUF (-60%)

nike roshe woven olive green sandals shoes black (-60%)

Ha szereted a kifejező mintákat és az egyedi dizájnt, a nike air trainer iii le grand canyon pass cost őrült "Leopard" színekben olyan cipők, amelyek örömet okoznak. Az eredeti dizájn felhívja magára a figyelmet, a kényelmes felsőrész klasszikus fűző nélkül pedig egy újabb szintre emeli a kényelmet. Így már az első lépéstől kezdve beleszeretsz beléjük. Most igazán nagy -60% kedvezménnyel kapható, hogy még jobban élvezhesd őket.

Nike Air Penny 2 "Football Grey"

Nike
Air Penny 2 "Football Grey"

40 367 HUF

kd prices for women: 80733 HUF (-50%)

Normál ár: 80733 HUF (-50%)

A Nike Air Penny 2 egy olyan modell, amely ötvözi a kosárlabda történelmét és az egyedi stílust. A "Football Grey" színséma egy klasszikus színkombináció, amely sok stílushoz passzol, de itt a minőség és a kidolgozás módja az első hegedű. A húsos gabonabőr tökéletes az őszre, a zárt felsőrész pedig megvéd az enyhe esőtől és széltől. Ezek a cipők nem csak divatosak, de rendkívül kényelmesek is a sarok alatti nagy légpárnának köszönhetően. Most a Black Friday akciónak köszönhetően mindezt új, alacsonyabb áron kaphatja meg.

nike huarache purple and silver color shoes black | hot pink nike nylon shoes sandals for women kordbársony "Coral Stardust"

Nike
Air Max 1 Corduroy "Coral Stardust"

36 697 HUF

kd prices for women: 73394 HUF (-50%)

nike huarache 2019 black gold price 2017 (-50%)

A hot pink nike nylon shoes sandals for women egy legendás Swoosh logóval ellátott tornacipő, amely 1987 óta örvendezteti időtlen dizájnját. A sportdivat igazi ikonja. Most valami különlegeset kínálunk a gyűjtőknek és a stílus szerelmeseinek. A limitált hot pink nike nylon shoes sandals for women Corduroy "Coral Stardust" igazi ritkaság. Rózsaszín árnyalatú, szokatlan kordbársony felsőrészük kontrasztos Swoosh logóval az oldalán és a nyelven egyedi karaktert ad nekik. Ezenkívül az Air Max technológiás fehér talp nemcsak kiváló tapadást garantál, hanem a legmagasabb szintű párnázást is. Ezek olyan lábbelik, amelyekben a lába mindig tökéletes kényelmet dunkít, még egy hosszú nap után is. Vegyél részt a divatmozgalomban, és tűnj ki a tömegből ezzel az egyedi hot pink nike nylon shoes sandals for women Corduroy "Coral Stardust"-val. További akciós hot pink nike nylon shoes sandals for women-eket itt találhat.

Nike Air Humara QS "Black Metallic Silver"

Nike
Air Humara QS "Black Metallic Silver"

34 862 HUF

kd prices for women: 69724 HUF (-50%)

Normál ár: 69724 HUF (-50%)

Ha értékeled a szabadtéri stílust, és a gorpcore divat nagyon közel áll hozzád, a Nike Air Humara QS a tökéletes választás. A klasszikus "Black Metallic Silver" színek sok ruhához passzolnak, ugyanakkor ez a modell priceális és kényelmes. Tökéletesek városi használatra, de akkor is, ha az erdei ösvények útburkolatát szeretné elhagyni. Könnyen tisztíthatóak és strapabíró anyagokból készültek, így több mint egy szezont kibírnak. Ez és más színek már elérhetőek a Fekete hónapban.

Nike ACG Moc "Rugged Orange"

Nike ACG
Moc "Rugged Orange"

12 385 HUF

kd prices for women: 41283 HUF (-70%)

Normál ár: 41283 HUF (-70%)

A Nike ACG Moc "Rugged Orange" minden lépése felejthetetlen élményekkel teli utazás. Amikor az ősz elkezd bekúszni a tájba, ezek a cipők pótolhatatlan társad lesznek. Hőszigetelt anyagoknak köszönhetően melegséget garantálnak, amely lehetővé teszi, hogy időjárástól függetlenül élvezze a tűz melletti pihenés pillanatait. A középtalp páratlan puhaságérzetet dunkít a lábad alatt, a továbbfejlesztett fűzős rendszer pedig húzózsinórral garantálja a tökéletes illeszkedést a lábadhoz.

nike shox deliver canada on sale Wmns "Saturn Gold and Alabaster" alacsonyabb áron fekete pénteken

Nike
Air Max 95 Wmns „Saturn Gold and Alabaster”

24 220 HUF

kd prices for women: 80733 HUF (-70%)

Normál ár: 80733 HUF (-70%)

Végül, de nem utolsósorban a nike shox deliver canada on sale Wmns a "Saturn Gold and Alabaster" színben. Klasszikus cipők ezek, amelyeket 1995-ben mutattak be a világnak, amelyek dizájnjukkal és élénk színükkel hívják fel magukra a figyelmet. A minták és az anyagtextúrák szokatlan kombinációja eleganciát ad stílusának. Ugyanakkor páratlan viselési kényelmet dunkítanak a masszív talpnak köszönhetően, amely dinamikus párnázási rendszerrel van felszerelve a talp teljes hosszában.

woman nike shox 12 wide sneakers Nike cipőket a Black Month promóció során a Warsaw Sneaker Store-ban. Ez nem csak a spórolási lehetőség, hanem az eredeti és stílusos tornacipők lehetősége is, amelyek több évszakon keresztül garantálják a kényelmet. Válassza ki kedvenc modelljeit, és élvezze a divatot a Nike-val!


Értékelés: 5

Hozzászólás hozzáadásához jelentkezzen be.

Nincsenek megjegyzések.

érdekelhet: