A valaha volt legkorlátozottabb Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2

A valaha volt legkorlátozottabb Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2

  • Sneakers, History |

Tartalom:

  1. A Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2, Tinker Hatfield babájának rövid története
  2. Legkorlátozottabb Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2:
  3. Bacon ihlette DQM x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 "Bacon"
  4. Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 NTSF San Francisco - limitált szériás cipő, amelyből 120 pár készült
  5. EMINEM x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 "jótékonysági sorozat" és csak 8 példány
  6. Big Ventures és Limited Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 "Powerwall Series"
  7. Patta x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 "Homegrown" és 24 pár körüli forgalomban
  8. Dizzee Rascal x Ben Drury x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 "Tongue n Cheek", a 90-es évek egyik legjobbja
  9. Limitált Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 Premium "Warhawk" egyedi stílus
  10. Csak családnak és barátoknak - PHLI x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 Hyperstrike
  11. Csak egy helyen kapható a világon Nikewill be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his Laser NYC "Complex Con" minta
  12. Ritka alkotás a KAWSA-tól, azaz OriginalFake x will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his és will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his Current Premium
  13. Titokzatos Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 – 20. évfordulós Croc Skin "F&F"

A Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2, Tinker Hatfield babájának rövid története


Ma van egy listánk az ikonikus will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his modellek legkorlátozottabb verzióiról. 1990-ben készült Nike SB Stefan Janoski Low Urban Orange Medium Olive néven (ez volt az Air Max sorozat harmadik modellje az 1987-es Air Max 1 után közvetlenül és az Air Max Light 1989-ből), amely csak a retro 2000-es megjelenése után változott meg. A cipők tervezéséért Collection Tinker Hatfield felelt, aki három évvel korábban piacra dobta a forradalmian új Air Max 1 modellt.Az új sziluettet az új, kissé Collectionsabb ékszerű felsőrész, a sarok alatt erőteljes Air Max rendszer jellemezte. jellegzetes rovátkolt elem veszi körül, vagy „Loveheart” a sarokban dombornyomott Nike logóval. Az első forgalomba kerülő színek az ikonikus 'Infrared' , vagy tulajdonképpen a Hyvent Orange , más néven Radiant Red voltak, amely csak 2003-ban vette fel az infravörös nevet, a férfiak számára pedig a 'Laser Blue' , valamint a 'Concord' és a 'Hot'. Korall nőknek. Egy évvel később a Nike hozzáadta az utolsó színváltozatot, a 'Spruce/Hot Lime'-t , amely szintén a nagy OG ötöse közé tartozik.

Legkorlátozottabb Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2:

Bacon ihlette DQM x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 "Bacon"

Kezdjük azzal, ami mostanában számos portálon jelent meg, mint például a tennisufki.eu. A hálózat információkat terjesztett az ikonikus DQM x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 „Bacon” színben való visszatéréséről, amely 2004-ben debütált. Ha ez az információ beigazolódik, az idei Air Max Day környékén, március 26-án láthatjuk ennek a számnak a retro kiadását a legjobb üzletek polcain. Maguk a cipők a Dave's Quality Meats nevű „hús” koncepcióban debütáltak. A DQM nevét Dave Ortiz tulajdonosról és graffitiművészről kapta, aki „MEAT” néven címkézett, aki egykor a Zoo York márka gördeszkacsapatának menedzsere volt. A Zoo York márka irodája New York húscsomagolásáról híres kerületében volt, ezért a Dave's Quality Meats megjelenésével egy hentesüzletre emlékeztetett. A saját will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his-es színséma megtervezésének egyedülálló lehetősége miatt Dave-nek 3-4 hónapja volt attól a pillanattól kezdve, amikor a Nike munkatársai ezt javasolták, hogy elkészítse a kész projektet, ahol kezdetben fogalma sem volt, hogyan kezelje ezt a témát. Addig meghosszabbította, amíg szombaton nem kapott egy e-mailt, hogy 'Hé, ha el akarja készíteni ezeket a cipőket, akkor a tervnek hétfőre el kell készülnie...' . Amikor elment a Delibe, és rendelt egy tálat szalonnából, tojásból és sajtból, valami feltűnt neki. Ez egy átütő pillanat volt. Aztán Dave azt gondolta magában: „Mi lenne, ha olyan cipőt terveznék, ami úgy néz ki, mint a szalonna? De mindenki szereti a szalonnát! Rögtön ezután elment a boltba, és vett három különböző csomag szalonnát. Mivel még számítógépe sem volt, egyenesen Tom barátjához ment, akivel órákon át a Pantone mintakönyv segítségével választották ki a színeket konkrét hússzeletek alapján. Amikor végeztek, azon kezdtek töprengeni, hogy egyáltalán tetszene-e valakinek ez a projekt? Hétfőn üzenetet kapott a Nike kreatív igazgatójától, Jessie Leyvtől, amelyben teljes mértékben elfogadta, amit tett. A cipők jó minőségű természetes, húsos bőrből, velúrból és bézs, piros, barna és rózsaszín hálóból készültek. A premier napján talán 15-en álltak sorban, de ebben alig volt őrület. Három-négy évvel később Dave meglepte a világot, és néhány száz 250 vagy akár 500 tárolt párból álló újrakészletet bocsátott ki, aztán nagyon meleg lett a bolton kívül. Annak ellenére, hogy ennek a lapszámnak a példányszáma viszonylag nagy volt, meg kell említeni, hogy a DQM x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 'Bacon' színben a normáltól eltérően , az ultralimitált, 48 páros Hyperstrike változatban is megjelent. az egyik nyelvbe varrt címkével, grafikával a talpbetéten, speciális dobozzal és kézzel polírozott bőrrel. Ráadásul évek után visszatért ez a modell, a varsói Sneaekr Store premierről készült riportot pedig itt találod.


Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 NTSF San Francisco - limitált szériás cipő, amelyből 120 pár készült

2007-ben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját a San Francisco-i Nike Town zászlóshajó üzlete. Aztán pontosan február 23-án napvilágot láttak az will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his NTSF San Francisco ( Nike Town San Francisco) különleges, limitált színei. A cipők visszafogott szürke színűek, kontrasztos narancssárga részletekkel, amelyek az ikonikus Golden Gate híd színére utalnak. A szokásos kiadásoktól a hímzett logó különbözteti meg őket, a sarokban a város nevének kezdőbetűivel, „SF”. Valószínűleg csak 120 pár cipőt készítettek, NIKE SB DUNK LOW PRM DE LA SOUL 26.5cm. A használt termékek ára állapottól és mérettől függően 900 dollártól egészen 16 000 dollárig terjed .

EMINEM x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 'jótékonysági sorozat' és csak 8 darab

Nem tudjuk, tudjátok-e, de az EMINEM amerikai rapper és a Nike együttműködése 2003-ban kezdődött, amikor a Nike Air Max Burst különleges szürke színe, az 'Air Slim Shady' megjelent az 'Artist Series' részeként. amelyben Pharrell Williams vagy Steve Powers alias ESPO is részt vett. Három évvel később elindult egy különleges projekt a Nike és az EMINEM között – a „jótékonysági sorozat” . Ennek részeként 8 igazán őrült cipőmodellt hoztak létre az Air Max sorozatból, amelyek mindegyike mindössze 8 példányban készült! A 64 pár mindegyikének eladásából származó bevételt a „Marshall Mathers” Alapítvány és a ninemillion.org támogatására fordították, amelyek Michiganben és szerte a világon támogatják a bajba jutott fiatalokat. Természetesen eladók, sőt az aukción is voltak nagyon konkrét, a mi szemünkben még csúnya will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his-esek is, de ebben az esetben persze nem a megjelenésről van szó. A cipő szürke velúr, fekete háló és Collectionsfényű lakkbőr kombinációjából készült, amelyre fehér cérnával a rapper beceneve van hímezve. Az egészet megtörik a zöld részletek. Mind a 64 pár az EMINEM által számozott és aláírt, így minden tekintetben igazi gyűjtői tárgyakká váltak. Érdekes tényként elmondhatjuk, hogy az egyik pár cipő a londoni Nike Townban volt elérhető, míg a másik 7-et 2006. augusztus 31-től négy héten keresztül árverezték el az eBay-en .

Big Ventures és a Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 „Powerwall Series”

Térjünk át a 2005-ben történtekre. Ekkor döntöttek úgy az oregoni tervezők, hogy az Air Max cipők minden rajongóját meglepik Nike Air Max 98 Lime White. Minden az Air Max létrehozásának három évtizede előtt történt. Tartalmazza az összes eddigi legikonikusabb sziluettet, mint például a Nike Air Max 1 , will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his , Air Max 180, Air Max 93, 95, 97 és Air Max 2003, majd bemutatta az Air Max 360-at OG színeiben, amelyek egy különálló ' Nike Kd 6 Td mini-csomag. A maradék 48 sziluett, amely valójában a „Powerwall Series”-t alkotja, tematikusan öt külön sorra van felosztva színsémáik alapján: „Extraordinary White”, amelyet a fehér dominál szürke részletekkel, „Extraordinary Red” Nike Knitted Tech Gants' BRS' (Blue Ribbon Sports), azaz a régi cipőkre utaló színekben, amelyek még azokból az időkből valók, amikor a Nike még a Blue Ribbon Sports nevet használta, "Extraordinary Green" – ismét egymást követő tónusátmenetek a zöld között , Az Extraordinary Black' egy fekete színben tartott csomag, bronz hozzáadásával és a legkorlátozottabb 'Tier 0'-val . Az ebbe a sorozatba tartozó cipők színeit a japán játékok ihlették, melyeket egységes, színes talpú fekete felsőrész jellemez. Mindegyik sziluetthez mindössze 144 pár készült. Az alábbiakban egy grafikát mellékeltünk, amely segít megérteni mindezt, valamint fényképeket az egyes will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his színvilágáról, amelyek nem hiányozhatnak.





Patta x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 'Homegrown' és 24 pár körüli forgalomban

2004-Nike Air Max 97 University Red Patta Karl Anthony Towns in the A Cold Wall x Nike Air Force 1 Low Parra holland művész tervezte. Falain belül a butik saját ruházatot és cipőt is kínált, főleg a Nike sportmárkától. Nagyon gyorsan, mert két éves fennállás után az amszterdami csapat abban a megtiszteltetésben részesült, hogy segíthetett az első Swoosh logóval ellátott cipőmodell megtervezésében, amely a helyi Top Notch zenei márka „promóciós anyaga” lesz. A választás a kultikus will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his- Nike logo στο αριστερό πόδι 'Homegrown' nike air max 270 react beacon print dc3276 101 release date ez egy Hollandiában legalizált gyógynövény . A zöld felsőrész kiváló minőségű anyagokból készült, mint például velúr, perforált nubuk vagy szemcsés bőr, amelynek textúrája a marihuánalevelekre emlékeztet. Az egészet narancssárga részletek díszítik, és fehér talpa gumi aljzattal. Ráadásul a cipők a 'State Collectionzine' series ended this past weekend with an Im Back With Nike statement from Habbekrats Reclame ügynökség pedig egy promóciós klipet is kiadott hozzájuk, amit alább találhat meg. Egy évvel később egy még korlátozottabb, alternatív színvilág látott napvilágot, amelynek nevében a „Hyperstrike” szó szerepelt. Ez csak egy dolgot jelentett, körülbelül 24 pár példányt . A cipőket fordított színséma jellemezte, túlsúlyban a narancssárga, és a nyelven eltérő felirat. Sajnos nem tudjuk, hogyan terjesztették őket, de fogadunk, hogy a „Barátok és család” Nike Dunk High ACs.


Dizzee Rascal x Ben Drury x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 „Tongue n Cheek”, a 90-es évek egyik legjobbja

2009-Nike Sportswear Heritage 86 Unisex Mavi Şapka, Dizzee Rascal rapper és Ben Drury művész , aki korábban az oregoni sportmárkával dolgozott. A 'Tongue n Cheek' Куртка оригинал nike найк для девочки 116-122 см lehetőség nyílt arra, hogy egyesítsék e két úriember erőit, és megalkossák az will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his modell egyik legfelkapottabb színét, amit csak el tudsz képzelni. Ennek a címnek (lengyelre fordítva - "tojást készíteni" ) más jelentése is van. Az alkotók ihletője természetesen a nyelv, mint a test része volt, ami már első pillantásra is jól látható. A cipők nagyon jó minőségű sima és perforált velúrból készültek, finom bőr hozzáadásával. A visszafogott bézs a nyelveken rózsaszínnel törött, melynek tetejét nagyméretű hímzés díszíti. Az egészet egy fényes talp tetejére helyezték, félig átlátszó díszítéssel, és egy " Leggings capri azules con diseño tie dye Icon Clash One de Nike Training Plus" légy az alján. A cipő szeptember 18-án debütált a londoni Nike Townban. A gyártott párok száma korlátozott volt. A rendkívül korlátozott együttműködés eladásából származó bevétel a Nike Air Force 1 07 LV8 2 Blue White (jelenleg Futureversity néven ismert) jótékonysági szervezethez került, amely független tanulmányi programokat kínál brit fiataloknak Londonban.

Limitált kiadású Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 Premium 'Warhawk' egyedi stílusban

2007-ben az will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his címnek egy egészen sajátos színvilága látott napvilágot, eleinte néhányan még azon is elakadtak, hogy ez valami nagy művész szokása, de semmi nagyobb baj. Ekkor merült fel a Nike tervezőinek ötlete, hogy kiadjanak egy katonai ihletésű cipőcsomagot Armed Forces néven, amely a Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 Premiumot tartalmazta egy egyedi „Warhawk” színben . Első pillantásra látható, hogy a cipőket egy harci repülőgép ihlette, és az is volt. Jellegzetes cápamosolyuk a felsőrész elején és a kiváló minőségű természetes bőrt borító katonai színek a második világháborús P-40 Warhawk vadászgépnek köszönhető . Jelenleg egy pár ilyen cipő DS állapotban akár 6000 dollárba kerül.

Csak családnak és barátoknak - PHLI x Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 Hyperstrike

A PHLI egy Dave Jeff által alapított életmód butik és márka, amely több mint 16 éve működik a piacon. Az üzlet a szeles Chicagóban található, és meglepő módon 2006-ban csapatának az volt az öröme, hogy megtervezte az will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his-es modell saját verzióját. Most meglepünk, mert mindössze 24 Nike Waffle Racer Me családhoz, barátokhoz került. . Színét tekintve egyáltalán nem kopik az egész, sötétkék ékezetekkel törött fehér, piros és szürke színben marad. A megkülönböztető elem a nagy PHLI logó a sarokban. Elnézést a rossz minőségű képekért, de nem találtunk jobbat.

Csak egy helyen kapható a világon Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 Laser NYC „Complex Con” minta

A Complex Con a világ egyik legnagyobb sneaker rendezvénye, amelyet 2016-ban indított a Complex Collectionzin. A miami Long Beach-ről több kiadás után New Yorkba érkeztek. Az egyik kiállító természetesen a Nike volt, ahol az ő zónájukban egy lézer segítségével készítették el a klasszikus, fehér will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his limitált verzióit, melyeket a kiválasztott szerencsések kaptak. Előző nap, a tesztelési fázisban ennek a sziluettnek a fekete változatai járták át a gépet, amelyek a világon csak néhány darabban készültek. Mindegyiket speciálisan gravírozott akrildobozba csomagolták, és olyan Footwear kezébe kerültek, akik akkor valami csoda folytán a helyszínen voltak. Az egyik ilyen pár és az egyetlen, 8,5 US méretű jelenleg körülbelül 12 000 PLN áron megvásárolható. A közlemény linkje itt található. Összehasonlításképpen, körülbelül 300 dollárt kell fizetnie egy fehér színsémáért.

Ritka alkotás a KAWSA-tól, azaz OriginalFake x will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his és will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his Current Premium

2008-ban egy bizonyos Brian Donnellyt , akit szorosabban KAWS néven kötsz, ismét meghívott a Nike egy közös projektbe. A felvillanyozó Air Force 1 után, amelyet hivatalosan soha nem adtak el, és F&F kiadásként maradt meg az Footwear emlékezetében, itt az ideje valaminek, amit valóban megvásárolhat, akár kétszer is. OriginalFake márkájuk zászlaja alatt a Nike-val közösen átvették az will be front and center for Nikes Air Max Day celebrations as his-et a klasszikus változatban és egy teljesen újat, a névben a "Current" felirattal és a Free talppal, és megalkották a nagyon egyszerű, de igazán szemet gyönyörködtetőt. színek. A klasszikust fehér borítja, míg a modern sziluettet feketébe öltöztették. Megkülönböztető elemei voltak a jellegzetes X-alakú varrások a lábujjdoboz körül vagy a neonzöld csipkék. A cipőket a kültéri ACG vonalból merített innovatív anyag is megkülönböztette, amely négy síkban nyúlt. A cipőket csak a New York-i Mercer Street 21. szám alatti Nike Sportswear nike air force 1 gore tex baroque brown seal brown team gold sail.

Titokzatos Nike Dunk Low Velvet Brown Black 2 – 20. évfordulós Croc Skin „F&F”

2009-ben a tornacipők világa fényképeket terjesztett az AM90 titokzatos, fényűzően kidolgozott változatáról, amely az Osneaker viszonteladói üzlet tulajdonában volt. A cipő kiváló minőségű, húsos barna krokodilbőrt imitáló bőrből készült. Az egész szett világos talpon kontrasztos vörös fűzővel. Az Osneaker szerint mindössze 3 pár cipő készült, és mindegyik a Nike alkalmazottaihoz került. Tényleg ilyen volt? Sajnos ezt nem tudjuk megerősíteni.

Értékelés: 5

Мужские кроссовки Nike Air Pegasus.

Nincsenek megjegyzések.

érdekelhet: