Ce este BENCH.ART?

adidas samba skate originals shoes | Ce este BENCH.ART?

  • Special Projects |
  • 30 / 06 / 2023

Bancă, adică un loc de întâlnire cult, dar este doar?

adidas samba skate originals shoes

Bănuiesc că fiecare dintre noi avea acea bancă preferată în proprietate. O bancă în care el și prietenii lui se întâlneau în serile calde de vară. O bancă pe care a sărit pentru primul absent și și-a făcut planuri de viitor cu cel mai bun prieten al său. Indiferent de locul de origine, în fiecare oraș important banca era un loc de întâlnire. Un loc unde s-au născut primele echipaje de graffiti, unde s-au creat primele controversy pentru cântece rap și unde s-a creat întreaga cultură de stradă. Deja în anii 1960 la New York, în stațiile de metrou, grupuri de artiști graffiti își creau locurile de întâlnire pe bănci. Ei și-au schimbat poveștile, au prins trafic în metrou sau pur și simplu au ucis plictiseala urbană uitându-se la o galerie de graffiti care treceau pe vagoanele de metrou pictate din New York. O bancă aparent obișnuită a fost adesea un catalizator pentru crearea unor lucruri cu adevărat mari. Astăzi, privind în urmă, știm că această bancă simplă înseamnă foarte mult pentru noi.

Ce este BENCH.ART?

BENCH.ART este un proiect creat în spațiul WS2 pentru a sprijini artiștii legați de arta stradală și cultură. Ne-am simțit mereu parte a acestei comunități unice, organizând expoziții și stabilind o cooperare cu diverși artiști. Pe mulți dintre ei îi cunoaștem personal, cu mulți avem prieteni comuni, datorită cărora ne creăm o familie mare. Tot acest teaser este un element foarte important pentru noi care ne însoțește în fiecare zi. Determină acțiune și inspiră.

Ce se va întâmpla cu tine la BENCH.ART?

Ca parte a proiectului BENCH.ART , dorim să adunăm în jurul nostru artiști excepționali nu numai din Varșovia, ci și din toată Polonia și Europa, reprezentând diverse tendințe în arta larg înțeleasă. În acest scop, oferim o parte din spațiul WS2 în care artiștii se vor crea și se vor exprima prin diferite forme de artă. Spațiul magazinului de tenis din Varșovia se va transforma într-o galerie de artă stradală, susținând-o și aducând un omagiu rădăcinilor noastre. În timpul expozițiilor dedicate, veți simți arta stradală în cea mai pură formă posibilă și veți pătrunde personal în această atmosferă unică și irepetabilă a străzilor. Zeci de lucrări realizate în diverse tehnici te vor surprinde nu doar prin forma lor, ci și prin mesajul pe care îl poartă. Unii dintre ei încearcă să surprindă acest moment, în timp ce alții spun o poveste foarte lungă, al cărei final îl cunoaște doar autorul yeezy. Mai mult, de la eveniment nu pot lipsi elemente precum muzica, iluminatul atmosferic sau un produs dedicat creat cu artistul, pe care ar trebui să-l tratezi ca pe un suvenir unic.

Evaluare: 0

nike air moray 3 size 13 inches in feet shoes.

palace x adidas shoes 2017 for girls.

te poate interesa: