adidas boost you wear basketball pants for boys

adidas stan smith bold beige black blue paint | adidas boost you wear basketball pants for boys

  • Ghid |
  • 03 / 11 / 2023

Luna Neagră este o perioadă plină de oportunități și promoții unice la Warsaw Sneaker Store, iar Black Friday este unul dintre acele evenimente care câștigă popularitate în întreaga lume. Dar ce anume și adidas pre walker size chart for sale 2017 ? Vinerea Neagră este a doua zi după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, marcând începutul oficial al sezonului de cumpărături înainte de Crăciun. Este o zi în care magazinele oferă reduceri uriașe la multe produse, iar cumpărătorii ies în mulțime pentru a căuta cele mai bune oferte. În ultimii ani, această tendință s-a mutat în Polonia, iar Black Friday este sărbătorită în a patra vineri din noiembrie. sandalias adidas mujer grande mexico 2017 .

Prin urmare, ți-am pregătit o listă cu cei mai buni pantofi adidas disponibili în adidas ultra boost mystery grey on feet shoes full . Acum este cel mai bun moment pentru a obține perechea de vis, deoarece multe dintre aceste stiluri sunt acum disponibile cu reduceri grozave la prețuri mai mici. De asemenea, amintiți-vă că, cu cât așteptați mai mult să cumpărați, cu atât sunt mai puține șanse ca pantofii să fie în continuare disponibili.


adidas Y-3 Makura "Cream White Orange", adidasi in editie limitata la un pret atractiv

adidas Y-3
Makura "Cream White Orange"

795,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 1988.99 LEI (-60%)

adidas squash shoes 2016 women sandals size (-60%)

adidas team bags for sale on ebay store. Acești pantofi sunt rezultatul cooperării excelente dintre marca adidas și designerul japonez Yamamoto. „Cream White Orange” este un design clasic cu o nuanță de culori îndrăznețe care conferă pantofilor și ajustării tale un caracter unic cu o doză de extravaganță. Acum disponibil la o reducere exclusivă, permițându-vă să adăugați un plus de lux garderobei dvs. la un preț mai mic în această Black Friday.


Preț promoțional pentru adidas Y-3 Qisan Cozy "Black White"

adidas Y-3
Qisan Cozy "Black White"

526,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 1754.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 1754.99 LEI (-70%)

Un alt model de la Y-3 care atrage atenția prin eleganța și minimalismul măiestriei designerului japonez. „Black White” este o combinație foarte universală de design clasic cu o abordare modernă a creării de adidași funcționali. Acești pantofi nu numai că arată unic, dar oferă și cel mai înalt nivel de confort. Acum le poți avea la un preț promoțional.


Pret redus adidas NMD S1 "Grey One Ice Mint"

adidas
NMD S1 "Grey One Ice Mint"

333,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 1110.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 1110.99 LEI (-70%)

adidas NMD S1 este o altă încarnare modernă a modelului iconic, care a cucerit inimile iubitorilor de încălțăminte și moda stradală încă de la debut. „Grey One Ice Mint” este o variantă unică de culoare care adaugă un caracter unic pantofilor. Pe lângă aspectul lor atrăgător, acești pantofi sunt confortabili de purtat în fiecare zi. Toate acestea datorită tălpii masive, flexibile, care va face fiecare pas pe care îl faceți ușor și plăcut. Partea superioară în formă de șosetă cu sistem suplimentar de șireturi garantează o potrivire precisă și o purtare confortabilă. Acum disponibil în promoția Black Month și la un preț mai mic.


Adidași adidas x Cali DeWitt NMD_S1 „Crystal White” în reducere -40%

adidas x Cali DeWitt
NMD_S1 "Crystal White"

643,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 1286.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 1286.99 LEI (-50%)

Această colaborare dintre adidas și Cali DeWitt este un tribut adus creativității și originalității celor doi. Modelul limitat adidas x Cali DeWitt NMD_S1 „Crystal White” este un model care combină un design artistic, minimalist cu multe adaosuri subtile cu confortul de utilizare cunoscut din această siluetă. Aceștia sunt pantofi care nu numai că arată unic, dar garantează și cel mai înalt nivel de confort. Acum le vei obține la un preț mai mic cu până la -40%.


Modern adidas Originals Esiod "Wonder Oxide" la un pret mic

adidas Originals
Esiod "Wonder Oxide"

397,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 994.99 LEI (-60%)

Preț obișnuit: 994.99 LEI (-60%)

adidas Originals Esiod "Wonder Oxide" este un model care se remarca prin designul sau modern inspirat de pantofii dedicati alergatorilor de maraton. Aceștia sunt adidași ușori, aeriși și foarte comozi, care se potrivesc perfect cu multe stiluri, adăugându-le un caracter unic. Acum, datorită promoției, le poți avea în rotația ta zilnică și economisi mult în același timp.


adidas Originals Xare Boost „Supplier Color” la reducere

adidas Originals
Xare Boost "Supplier Colour"

397,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 994.99 LEI (-60%)

Preț obișnuit: 994.99 LEI (-60%)

Xare Boost „Supplier Color” este unul dintre cele mai noi modele de pantofi cu trei dungi, care combină designul retro cu tehnologia modernă Boost. Acești pantofi nu numai că arată unic, dar oferă și confort de purtare pe care îl vei aprecia în fiecare zi . Tehnologia din talpă garantează acest lucru. Liniile îndrăznețe vor atrage pe toți cei care așteaptă ceva mai mult de la pantofi sport. Acum la vânzare, acestea sunt disponibile în trei versiuni de culoare din care să alegeți.


adidas Stan Smith 80s „Core Black” cu preț redus în Black Friday

adidas
adidas stan smith bold beige black blue paint | Stan Smith 80s "Core Black"

467,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 935.99 LEI (-50%)

adidas b2b portal login india (-50%)

adidas Stan Smith este o legendă care rămâne mereu relevantă. „Core Black” este cea mai atemporală și universală versiune a acestor pantofi, care le adaugă eleganță și modernitate. adidas Stan Smith 80s „Core Black” este un model pe care îl poți purta oricând cu orice ținută și i se va potrivi perfect. Aceștia sunt pantofi care merită să ai în colecția ta pe tot parcursul sezonului și acum sunt disponibili pentru Luna Neagră.


Gorpcore adidas Hyperturf „Core Black” la un preț mai mic

adidas
Hyperturf "Core Black"

409,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 818.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 818.99 LEI (-50%)

adidas Hyperturf „Core Black” este un model nou care se remarcă prin stilul său în aer liber. Acești pantofi combină durabilitatea materialelor folosite și o construcție blindată, construită, cu un design la modă. Atentie la designul compact, care protejeaza perfect aliajul, si la banda de rulare cu crampoane care imbunatateste controlul la purtare. Dacă sunteți fan al modei funcționale de stradă sau al stilului gorpcore , dar nu doriți să plătiți în exces, acum le puteți avea în colecție și, în același timp, puteți economisi datorită promoției.


adidas NMD S1 „Mgh Solid Grey” la vânzare pentru Luna Neagră

adidas NMD S1
"Mgh Solid Grey"

298,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 994.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 994.99 LEI (-70%)

O altă versiune a modelului NMD, care impresionează prin aspectul și confortul său în lista noastră. a didas NMD S1 "Mgh Solid Grey" este o culoare care se potrivește multor stiluri. Aceștia sunt adidași ușori și aeriși, care nu numai că arată unic, dar oferă și confortul la care visezi. Vedeți singuri beneficiile unei talpi intermediare masive umplute până la refuz cu spumă Boost. Această variantă de culoare și câteva altele sunt acum disponibile în promoția Black Month.


adidas Niteball "Grey Shadow Blue" la un preț mai bun

adidas
Niteball "Grey Shadow Blue"

380,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 760.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 760.99 LEI (-50%)

adidas Niteball „Grey Shadow Blue” este un model care combină un design sportiv inspirat de baschetul clasic cu confortul la care te aștepți în fiecare zi. Datorită stilului lor masiv și construcției compacte, pantofii arată cu adevărat la modă și vor funcționa bine ca un plus pentru multe dintre stilurile tale, mai ales dacă îți plac hainele supradimensionate. Mai mult decât atât, talpa plată, largă, vă va permite să vă bucurați de confort toată ziua, iar sistemul de amortizare Lightstrike vă va permite să vă relaxați. Acum disponibile cu o reducere atractivă, ceea ce le face să merite luate în considerare. Sunt disponibile în mai multe culori.


adidas stan smith bold beige black blue paint | Promoție pentru adidasi clasice Stan Smith anii 80 „Alb Verde”

adidas
Stan Smith 80s "White Green"

438,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 877.99 LEI (-50%)

adidas floral hoodie mens sale (-50%)

O altă versiune a iconicilor pantofi Stan Smith din lista noastră, care atrage atenția prin combinația sa unică de culori. adidas Stan Smith anii 80 „White Green” este un clasic incontestabil și unul dintre cele mai mari bestselleruri ale mărcii germane. Nu știm dacă știi, dar acest model de pantofi a intrat în Cartea Recordurilor Guinness. jessie yeezy cream white paint black and blue girl. Materialele folosite sunt plăcute la atingere și durabile, iar baza albă cu un plus verde pe călcâi înseamnă că le poți asorta oricând stilului tău.


Pernă adidas x No Sleep Rave Club Exomniac „Core Black” la preț redus

adidas x No Sleep Rave Club
Exomniac Cushion "Core Black"

409,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 818.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 818.99 LEI (-50%)

Colaborarea limitată dintre adidas și No Sleep Rave Club aduce un omagiu culturii clubului. adidas x No Sleep Rave Club Exomniac Cushion „Core Black” sunt pantofi unici care reflectă creativitatea și energia acestei lumi misterioase. Aceste lovituri unice sunt o siluetă complet nouă, concepută având în vedere capsula clubului, în care pantofii sport au fost asociați cu scena rave de ani de zile. Aceștia nu sunt doar adidași comozi și universali, ci sunt și o expresie a stilului tău de viață. Acum disponibil cu o reducere atractivă.


adidas Campus 80s „Core Black” disponibil la reducere

adidas
Campus 80s "Core Black"

321,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 643.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 643.99 LEI (-50%)

Campus 80s este un model care revine în favoare. „Core Black” este o culoare clasică care se potrivește bine cu majoritatea lucrurilor din garderoba ta. Dacă sunteți în căutarea unor pantofi sport cu adevărat universali, care să fie o alternativă interesantă la foarte popularul adidas Samba , atunci adidas Campus 80s „Core Black” ar trebui să fie prima alegere. Aceștia sunt pantofi care nu numai că arată la modă, dar garantează și confortul la purtare. Disponibil acum în promoția Black Month și mai multe opțiuni de culoare - alegeți ceva pentru dvs.


adidas Adimatic "Wonder Quartz" pentru placa la un pret mai mic

adidas
Adimatic "Wonder Quartz"

233,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 584.99 LEI (-60%)

Preț obișnuit: 584.99 LEI (-60%)

adidas Adimatic „Wonder Quartz” sunt pantofi din lumea skateboarding-ului care atrag atenția prin designul lor rebel. Aceasta este alegerea perfectă pentru cei cărora le place să iasă în evidență din mulțime și sunt foarte aproape de atmosfera și stilul Y2K . O căptușeală largă, o limbă umflată și un deget scurt sunt doar câteva dintre elementele care le fac să iasă în evidență pe stradă. Potriviți acest model la potrivirea dvs. și bucurați-vă de confortul lor în fiecare zi. Cu ocazia promoției de Black Friday, vă putem oferi mai multe versiuni de culoare din care să alegeți la prețuri diferite.


Promoție pentru adidas Ozweego OG W „Cloud White Royal Blue”

adidas
Ozweego OG W "Cloud White Royal Blue"

350,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 701.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 701.99 LEI (-50%)

adidas Ozweego OG W „Cloud White Royal Blue” este un model care îmbină designul modern cu elemente clasice care amintesc de modelele de arhivă de pantofi cu trei dungi. Aceștia sunt adidași în stil vintage care nu numai că arată original, dar oferă și cel mai înalt nivel de confort. Partea superioară din plasă are suprapuneri de piele care se potrivesc perfect împreună și sunt complet funcționale.


adidas Superstar XLG „Cloud White Core Black” mai ieftin în timpul lunii negre

adidas
Superstar XLG "Cloud White Core Black"

450,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 643.99 LEI (-30%)

Preț obișnuit: 643.99 LEI (-30%)

Superstarurile probabil nu au nevoie de prea multe introduceri. Acesta este un model iconic de adidași, care ne-a fost alături în formă neschimbată din 1969. Versiunea XLG reîmprospătată este un model care le conferă un caracter modern, totul datorită unei tălpi ușor ridicate. „Cloud White Core Black” este o culoare care va funcționa în orice situație și, mai mult, se referă la originalul de acum ani. Aceștia sunt adidași care nu numai că arată la modă, dar oferă și confort și căldură toamna. adidas by9262 women shoes sale nordstrom magazinul de adidași din Varșovia la un preț mai bun.


adidas Response CL W "Wonder Taupe" la un preț atractiv

adidas
Response CL W "Wonder Taupe"

192,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 643.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 643.99 LEI (-70%)

Când cauți adidași la preț promoțional de Black Friday, îți pasă mai ales de încălțămintea confortabilă? adidas Response CL W „Wonder Taupe” sunt adidași care combină confortul dovedit și stilul retro care ți-ar putea plăcea. Modelul are o talpă intermediară moale din spumă EVA specială, care adaugă lejeritate și oferă o amortizare de înaltă calitate. Este o alegere ideală pentru persoanele active care prețuiesc nu numai aspectul, ci și confortul purtării. Acum disponibil în mai multe culori din care să alegeți, cu o reducere atractivă. Consultați oferta noastră pentru Luna Neagră.


adidas Ultraboost 1.0 „Alb” la reducere

adidas
Ultraboost 1.0 "White"

596,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 994.99 LEI (-40%)

Preț obișnuit: 994.99 LEI (-40%)

adidas ltraboost 1.0 „White” este un model care, în ciuda faptului că provine din lumea alergării, cucerește inimile iubitorilor de adidași din întreaga lume datorită confortului său de purtare peste medie. Introducerea lor de către brandul german a revoluționat pentru totdeauna piața de încălțăminte. Datorită tehnologiilor precum Primeknit și Boost, pantofii nu numai că arată modern, dar oferă și un confort excelent în timpul purtării și antrenamentelor. Acum le puteți obține la reducere.


adidas Nucombe "Core White" la un pret mai mic si mai multe culori din care sa alegi

adidas
Nucombe "Core White"

210,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 701.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 701.99 LEI (-70%)

Nu vrei să fii remarcabil, dar te aștepți de la pantofii tăi la o manoperă de calitate și un aspect atemporal care să se potrivească multor stiluri? Nucombe "Core White" sunt adidași neutri care sunt perfecți pentru utilizarea de zi cu zi, pentru birou sau pentru o întâlnire cu prietenii. Minimalismul lor le confera eleganta si in acelasi timp asigura confortul de purtare la care te astepti in orice situatie. Pielea este plăcută la atingere, durabilă și ușor de curățat. În prezent, le veți găsi în mai multe neo simple de culoare din care să alegeți.


adidas Gazelle Bold W "Green Pink" în promoția de Black Friday

adidas
Gazelle Bold W "Green Pink"

418,99 LEI

Cel mai mic preț în 30 de zile: 643.99 LEI (-35%)

Preț obișnuit: 643.99 LEI (-35%)

La finalul listei noastre avem modelul reîmprospătat Gazelle în versiunea Bold W și culoarea electrizantă „Green Pink”, care atrage atenția prin designul său original. Partea superioară clasică a adidașilor cunoscuți este așezată pe o talpă înălțată, triplă, care vă va adăuga câțiva centimetri silueta. Sunt pantofi care se potrivesc perfect cu multe stiluri, adăugându-le un caracter unic. Acum disponibil în promoția Black Month.

Acum, datorită promoției Black Month de la Warsaw Sneaker Store, ai ocazia să-ți iei pantofii adidas preferati la prețuri atractive. Indiferent dacă preferi designul clasic, culorile îndrăznețe sau tehnologiile moderne, cu siguranță vei găsi ceva pentru tine. Acesta este cel mai bun moment pentru a vă actualiza colecția de pantofi adidas !

Evaluare: 5

Conectați-vă pentru a adăuga un comentariu.

adidas yeezy butter waiting room 2017.

te poate interesa: