Jungles Jungles - streetwearová značka z Toronta

ebay adidas superstar black high top vans | Jungles Jungles - streetwearová značka z Toronta

  • Streetwear |
  • 09 / 06 / 2023

História džunglí Džungle

Jungles Jungles streetwear
Značka Jungles Jungles začala svoju históriu v roku 2016 v kanadskom Toronte . Jej zakladateľ Jack Ferguson je talentovaný grafický dizajnér a umelec. Predtým tvoril ilustrácie pre rôzne hudobné skupiny a navrhoval grafiky na tričká. Po rokoch práce sa rozhodol založiť vlastnú značku oblečenia, aby si mohol vytvárať návrhy podľa vlastných preferencií a štýlu, ktorý sa mu páči. Znamená to, že táto online jordan shoes to order.

Spočiatku sa JJ zameriaval najmä na výrobu tričiek s grafikou odkazujúcou na skateboarding a punkrockovú kultúru. Rýchlo si však získala obľubu, vďaka čomu začala do ponuky zavádzať aj ďalšie kusy oblečenia. Kolekcie Jungles Jungles dnes pozostávajú z rôznych prvkov, od voľných tričiek až po elegantné košele , ktoré však vždy zostávajú verné ideám značky, ktorou je streetwear štýl s nádychom umenia.

Ponuka značky Jungles Jungles

Jungles Jungles streetwear

Značka Jungles Jungles ponúka originálne kolekcie inšpirované pouličnou kultúrou, skateboardingom a punk rockom. Medzi produkty, ktoré nájdete v ponuke, patria predovšetkým tričká s grafikou odkazujúcou na obľúbené filmy, kreslené postavičky či abstraktné motívy. Vďaka tomu je portfólio značky široké a na svoje si tu prídu aj tí najnáročnejší amatéri street fashion. Značkoví dizajnéri dbajú na kvalitu a jednoduchosť nosenia svojich výrobkov, a preto sú všetky odevy vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú pohodlie pri používaní. Medzi výrobkami značky Jungles Jungles rozlišujeme pohodlné na nosenie, ale pútavé tričká, mikiny , bundy , nohavice , ale aj tašky a čiapky - to je blueá ponuka. Každý kus oblečenia je určený pre ľudí, ktorí si cenia štýl, ale aj pohodlie a kvalitné eqts. Preto sú produkty značky Jungles Jungles veľmi odolné a trvácne, čo z nich robí ideálnu voľbu pre ľudí, ktorí chcú nakupovať oblečenie dlhšie alebo myslieť na prípadný ďalší predaj s čo najmenšou stratou.

Je oblečenie Jungles Jungles pohodlné a kvalitné?

Jungles Jungles streetwear
Áno, oblečenie Jungles Jungles je pohodlné a vyrobené z kvalitných materiálov . Dizajnéri značky dbajú najmä na spôsob výroby svojich produktov, vďaka čomu je oblečenie odolné a trvácne, čo zabezpečuje jeho dlhodobé používanie. Kolekcie Jungles Jungles sa vyznačujú predovšetkým voľným strihom , ktorý ešte zvyšuje ich komfort. Tieto produkty sú ako stvorené na každodenné použitie, ale aj na špeciálne, neformálne príležitosti, pretože dizajnéri značky nezabúdajú ani na estetiku. Dôležitým prvkom oblečenia Jungles Jungles je aj zmysel pre detail, čo je vidieť napríklad na precízne vyhotovenej grafike a výšivke, spôsobe šitia a konečnej úpravy. Značka venuje pozornosť každému prvku svojich produktov, aby zabezpečila najlepšiu kvalitu a pohodlie pri ich používaní.

Prečo si vybrať značku Jungles Jungles?

Jungles Jungles streetwear

Značka Jungles Jungles je výbornou voľbou pre ľudí, ktorí oceňujú streetwear štýl s nádychom umenia a tých, ktorí hľadajú špecializované, menej obľúbené značky - s JJ určite vyniknete. Ich produkty   sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, čo zaručuje odolnosť a komfort používania. Oblečenie neobmedzuje v pohybe a má voľné strihy. Grafika na oblečení značky je precízne vyrobená, čo púta pozornosť mnohých fanúšikov streetwearu. Za zmienku tiež stojí, že značka Jungles Jungles sa zaviazala k sociálnym aktivitám a trvalo udržateľnému rozvoju. Odevy sú vyrábané na princípoch etického a udržateľného prístupu k podnikaniu, čo ešte viac zvyšuje hodnotu značky.

 

Hodnotenie: 0

adidas superstar son para hombre o mujer meme.

adidas atric shoe pu midsole sandals 2017 2018.

môže vás zaujímať: