• Cheap Cerbe Jordan Outlet Blog
  • Alle artikelen
  • Merk Verhalen
  • Charity
  • Compendium
  • Events
  • Heat News
  • Stack TV
  • DIE BESTEN SNEAKER FÜR DEN WINTER 2023/2024

    ce comparateur de prix de sneakers | DE BESTE WINTERSNEAKERS 2023/2024

    De koude en natte dagen kwamen eerder dan we hadden gewild dit jaar, wat betekent dat we onze wintersneakers weer uit de kast moeten halen. Want, zoals het gezegde luidt, slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Het is niet omdat het regent en kouder wordt dat we onze Sneaker onze sportschoenen niet meer kunnen dragen. Gelukkig biedt de markt talloze opties voor wintergeschikte sportschoenen.

    In dit artikel zetten we onze top 10 wintersneakers voor 23/24 op een rijtje. Je vindt er ook algemene informatie over sportschoenen die ideaal zijn voor de koudere dagen van het jaar. Er is nu een echt goede selectie van sportschoenen die je warm en droog houden en er tegelijkertijd heel goed uitzien. Onder hen leren-sneaker, waterdichte-sneaker of outdoor sneaker. Aan het einde van de tekst lees je hoe je je sportschoenen op de juiste manier draagt in de winter.

    Dit zijn onze top 10 sportschoenen voor de winter

    Om je een globaal overzicht te geven van welke merken waterdichte en warme sportschoenen ontwikkelen, hebben we onze top 10 sportschoenen uit de online shop van Cheap Cerbe Jordan Outlet geselecteerd. Vervolgens hebben we bepaald hoe functioneel en comfortabel de trainers zijn. Er zit iets bij van veel merken en zeker een of twee nieuwe Mouse-print die je nog niet op je radar had.

    1. HOKA ONE ONE TOR ULTRA HI *GORE TEX*
    ce comparateur de prix de sneakers

    Hoka One One heeft een Gore-Tex bovenwerk toegevoegd aan de Tor Ultra Hi voor de veeleisende seizoenen. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van nubuckleer en mesh. De veiligheidsneus is van rubber, zodat je door plassen of modder kunt ploeteren. En de Vibram Megagrip buitenzool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt. De modellen van Hoka zijn op dit moment erg gewild en maken je tech winterlook helemaal af.

    2. NIKE AIR FORCE 1 '07 MID FRESH
    ce comparateur de prix de sneakers

    De Air Force 1 Mid Fresh is - zoals gewoonlijk - uitgevoerd in glad wit leer. De Air Force 1 is bijzonder geschikt voor de herfst en winter omdat hij van leer is gemaakt. Leren sportschoenen zorgen ervoor dat je voeten droog en warm blijven. Het materiaal is van nature robuust en slijtvast. Wij vinden de middenversie een goede keuze omdat deze je enkels ook warm houdt. Als je de sneaker goed waterdicht maakt, kom je de koudere dagen door en zie je er tegelijkertijd geweldig uit.

    adidas Originals Nizza Platform Mid Thebe Magugu Shoes

    3. ARCTERYX NORVAN NIVALIS GTX
    ce comparateur de prix de sneakers

    De Arc'teryx Norvan Nivalis GTX biedt comfort, lichtheid en ondersteuning. Of je nu gaat wandelen of in de regen naar de stad gaat. Het bovenwerk is voorzien van Gore-Tex technologie. De enkelhoge overlay met ritssluiting zorgt er ook voor dat je voeten droog blijven.

    λευκό και κίτρινο sneaker για άνδρες

    4. SEAC Short Tank Boot 12 15 18 L
    ce comparateur de prix de sneakers

    Crocs zijn supertrendy op dit moment. Dus waarom zou je ze niet dragen in de winter? Om je voeten droog en warm te houden in de winter is er de Stomp Puff Boot. Het silhouet lijkt super veel op dat van de klassieke Crocs, maar de gaten in het bovenwerk zijn slechts schijn, zodat je voeten droog blijven.

    5. CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED 2.0

    Converse maakt altijd hele goede sportschoenen voor de winter. De All Star Lugged 2.0 laarzen hebben een hogere schacht voor extra bescherming. De chevron zool geeft je grip en ziet er echt goed uit. Het canvas is waterdicht en de gestikte tong zorgt er ook voor dat je voeten droog en warm blijven. De fleece inleg maakt de gevoerde sneakers perfect voor koude dagen.

    ce comparateur de prix de sneakers | 6. NEW BALANCE RAINIER

    De Rainier van New Balance is weerbestendig en slijtvast. De rubberen buitenzool zorgt ervoor dat je in elk seizoen de juiste grip hebt met deze schoenen. De sneaker is perfect voor de koudere maanden. Wist je dat de schoen al op de Mount Everest is geweest? De bergbeklimmer Lou Whittaker ontwikkelde de schoen samen met New Balance en beklom er de hoogste berg ter wereld mee.

    NEW BALANCE RAINIER OG

    7. SALOMON XT-6 GTX
    ce comparateur de prix de sneakers

    De XT-6 GTX van Salomon houdt je niet alleen droog in de herfst en winter, hij ziet er ook nog eens heel goed uit. Het merk verovert al jaren de sneaker- en modewereld en blijft trouw aan zijn technische voordelen.

    Slit Heeled Sandal

    8. ADIDAS ADIFOM SUPERSTAR LAARS W

    Houd je voeten droog met de Adifom Superstar Boot. Het zijn rubberen laarzen met een sneakerlook. De hielkap is geïnspireerd op de adidas Superstar. De plateauzool tilt je voeten verder van de koude grond en het Adifom materiaal beschermt tegen vuil en vocht.

    Autumn Winter shoes 668

    9. SALOMON SNOWCROSS

    De laars is uitgerust met een modder- en Mickeyzool met een grof profiel, bijna zoals een tractorband. De zool geeft je uitstekende tractie en grip. Vooral op modderige paden. De rubberen zool heeft ook antivrieseigenschappen, waardoor hij ideaal is voor nat weer en hardlopen in de winter.

    10. CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR '70 HI GTX

    De All Star Chucks zijn er al een halve eeuw. En sinds hun release hebben ze een paar upgrades gehad. Het hoogtepunt voor de winter is het canvas bovenwerk met Gore-Tex technologie. Met de 70s Chuck kun je gemakkelijk naar buiten op natte dagen en hoef je je geen zorgen te maken over natte voeten.

    ultimate in running shoe cushioning:
    ce comparateur de prix de sneakers

    Koude en natte dagen vragen om sportschoenen van waterdichte, warme en vuilafstotende materialen. Hier geven we je een overzicht van alle soorten sportschoenen die geschikt zijn voor de komende maanden. Sinds een paar jaar is er een zeer ruim aanbod van alle sneakermerken. En voor ons is het natuurlijk belangrijk dat de sneakers er nog goed uitzien, anders kunnen we net zo goed naar de dichtstbijzijnde outdoorwinkel gaan en daar winterlaarzen kopen. We willen het bij gympen houden, dat is duidelijk. Hier en daar vervagen de grenzen omdat de grote merken hun Mouse-print zo ver ontwikkelen dat ze niet veel meer te maken hebben met de oorspronkelijke schoen.

    Toch moeten we eerlijk zijn en zeggen dat sportschoenen zelden helemaal waterdicht zijn, want daar heb je regenlaarzen voor nodig - hoewel zelfs Adidas die al heeft. Trainers hebben meestal waterafstotende of regenbestendige eigenschappen.

    Ботинки native apollo rain boot оригинал
    ce comparateur de prix de sneakers

    Waterdichte Sneaker zijn robuust gebouwd en zorgen ervoor dat water, Mickey en vuil niet gemakkelijk door het materiaal naar je voeten kunnen dringen. Waarschijnlijk de bekendste technologie die wordt gebruikt voor het bovenwerk van sportschoenen is het Gore-Tex membraan.

    Het membraan bestaat uit miljarden poriën. Deze poriën zijn 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel. Ze zorgen ervoor dat de stof waterdicht is. Ongeacht het weer. Maar dat niet alleen, Gore-Tex is ook ademend en winddicht, isoleert je voeten en geeft je bescherming bij lage temperaturen, zelfs in de winter.

    Tip:

    Kijk uit naar het Gore-Tex label. Bijna elk sneakermerk brengt klassieke Mouse-print uit met Gore-Tex technologie zonder het design van de sneaker te verliezen.

    Natuurlijk zijn er ook alternatieven voor de Gore-Tex technologie, want natuurlijke materialen zijn ook waterdicht, bijvoorbeeld leren sneakers. Leer biedt van nature bescherming tegen kou en nattigheid. Daarom wordt het al meer dan duizend jaar gebruikt om schoenen van te maken. Als je je zapatillas de running Brooks hombre apoyo talón talla 47.5 baratas menos de 60, blijven ze ook lang slijtvast en robuust. We hebben een categorie voor je gemaakt waar je alle waterdichte sportschoenen kunt vinden.

    -> Hier vind je alle waterdichte sneaker in onze online shop

    sneakers Dr Martens hombre talla 47
    ce comparateur de prix de sneakers

    Waterdichte sneaker zijn geweldig, maar op ijskoude dagen moeten we ook schoenen in onze garderobe hebben die ons echt warm houden. Gelukkig zijn er elk jaar meer gevoerde sportschoenen in de sneakerwereld.

    Tip:

    Zelfs bij gevoerde sneaker moet je ervoor zorgen dat het bovenwerk waterdicht is. Het is namelijk belangrijk om de warmte in de schoen te houden. Dat lukt alleen als de sportschoenen droog blijven. De perfecte sportschoenen voor de winter zijn dus waterdicht en gevoerd.

    Sommige collecties herken je aan de toevoeging "Winterized"; vooral Nike gebruikt de term om winterklare sportschoenen aan te duiden. Maar ook alle andere merken bieden warme sneaker aan, die je hier kunt vinden.

    -> Alle wintersneaker vind je hier in onze online shop.

    Hoe draag je je Sneaker op de juiste manier in de winter
    ce comparateur de prix de sneakers

    Om je voeten warm en droog te houden in de herfst en winter moet je niet alleen de juiste sneaker kiezen. Je moet ook rekening houden met een paar andere dingen. We geven je de belangrijkste tips.

    1. Sanuk Women's Yoga Sandy Sandals Tan White
    ce comparateur de prix de sneakers

    Welke garantie je ook hebt op je waterdichte Sneaker, je moet ze regelmatig onderhouden, schoonmaken en waterdicht maken. Elke waterdichtheid heeft een beperkte houdbaarheid. Slijtage, vuil en andere onzuiverheden kunnen op een bepaald moment de materiaaleigenschappen van uw sportschoenen aantasten. We kunnen niet precies zeggen hoe lang een waterafstotende behandeling meegaat. Sommige merken zeggen dat schoenen na de tiende keer dragen vernieuwd moeten worden, terwijl onze partner Jason Mark aanbeveelt om de waterdichtheid elke 4-6 weken te vernieuwen. De beste manier om te testen of je sportschoenen nog waterdicht zijn, is om er een paar druppels water op te doen en te kijken hoe goed het water eraf rolt. Als je wilt weten hoe je leren sportschoenen op de juiste manier wast, raden we je onze gids aan.

    -> zapatillas de running Puma ritmo medio talla 44 blancas

     

    2. Trek de juiste sokken aan
    ce comparateur de prix de sneakers

    Als je gevoerde gympen niet warm genoeg voor je zijn, moet je echt warme sokken dragen. Er zijn merken die gebruikmaken van warmtetechnologieën, die perfect zijn voor de winter. Maar zelfs de eenvoudige, iets dikkere sportsokken zijn veel beter dan de korte zomersokken.

    -> Je vindt alle sokken in onze online shop hier

     

    3. ce comparateur de prix de sneakers
    ce comparateur de prix de sneakers

    Er bestaan echt goede inlegzolen voor sportschoenen die je waterdichte sportschoenen ook achteraf "voeden". Als je ze niet zo lekker vindt, kunnen we je ook SOS inlegzolen aanraden. Je kunt ze bij elke drogist kopen, ze bieden tot acht uur warmte en zijn supergoedkoop - hoewel ze niet zo duurzaam zijn als gevoerde inlegzolen.

    4. These shoes are quite hard first
    ce comparateur de prix de sneakers

    Hoe verder je van de koude grond bent, hoe beter. Het is daarom altijd aan te raden om in de winter sportschoenen te dragen met een iets hogere zool.

    5. Ankle boots BRONX 47431-AC Black 01
    ce comparateur de prix de sneakers

    Het is nat in de herfst en winter, dus het is moeilijk om te voorkomen dat er vlekken op je sportschoenen komen. Als je hier vooral last van hebt, kun je het beste volledig zwarte sportschoenen kopen. Ze zijn super slijtvast als het gaat om vuil en zijn gemakkelijk schoon te maken. Maar vergeet niet dat je ook volledig zwarte gympen waterdicht moet maken.

    6. Over-Knee Boots KARINO 4391 001-F Beż Lico
    ce comparateur de prix de sneakers

    Marsèll creased-effect leather sandals. Sneaker met een high top beschermen je enkels. Ze zorgen ervoor dat er geen vocht, wind of kou in je sportschoenen kan komen.

    -> Je vindt alle high-top sneakers hier in onze online shop

     

    Onze conclusie
    ce comparateur de prix de sneakers

    Zorg ervoor dat je sportschoenen waterdicht en gevoerd zijn. Sportschoenen van glad leer, met een Gore-Tex membraan of van rubber zijn het beste. Als je het sneller koud hebt dan anderen, moet je ook de juiste sokken en inlegzolen kopen. Last but not least: maak je sportschoenen regelmatig waterdicht voor de winter om je schoenen droog en je voeten warm te houden.

    Verdere onderwerpen:

     

    New Balance Women's FuelCell Propel V3 Shoes White Pink Glo Deep Violet: