burgundy nike mens size 11.5 boots wide sneakers | РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"


 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/

РЕГЛАМЕНТ НА УСЛУГАТА "БЮЛЕТИН"
 
 
Настоящият документ (по-нататък: "Регламент") опеделя принципите за предоставяне на услугата „Бюлетин“ от ШОПЕКС-Дуткевич дружество с ограничена отговорност командитно дружество със седалище в Олщин (по-нататък „Доставчик на услуги“), ул. Котанскего 6, 10-166 Олщин (Полша), вписано в Търговския регистър на Националния съдебен регистър при Районен съд в Олщин VIII Стопанско отделение на Националния съдебен регистър под номер KRS 0000724788, данъчен идентификационен номер NIP 7390202240, номер REGON 5105253577.

adidas copa mundial black and gold: 
а)  Адрес за връчване: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
б) Бюро за обслужване на клиенти (БОК), тел.: 504 075 034 - достъпен в работни дни, в рамките на работното време на БОК, посочено в Електронния магазин (такса като за обикновено телефонно обаждане, съгласно тарифния пакет на доставчика на услуги, ползван от Клиента); 
в) и-мейл на БОК: [email protected].  
Регламентът на услугата „Бюлетин“ е достъпен и в PDF формат - изтегли. 
 
§ 1 Общи положения.
Услугата „Бюлетин“ може да се ползва от: (1) физическо лице, което притежава пълна правосубектност, (2) физическо лице, което притежава ограничена правоспособност в случай, когато договорът се сключва като договор за текущи незначителни въпроси, свързани с ежедневието, или когато физическото лице е получило от законния представител законово съгласие за сключване на договор, (3) юридическо лице или организационна единица, без правосубектност, на която законът предоставя правоспособност, действащо чрез упълномощено лице. Клиентът, който ползва услугата „Бюлетин“, се нарича по-нататък „Клиент“. 
2.  Ползването на услугата „Бюлетин“ е възможно  при условие, че са изпълнени необходимите технически изисквания:
а) компютър, смартфон или друго подобно устройство с достъп до интернет; 
б) интернет браузър с инсталиран JavaScript и включени „бисквитки“, напр. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari или Microsoft Edge (препоръчва се да се използва актуалната версия на интернет браузъра);
в) активен и-мейл адрес. 
г) активен телефонен номер (при посочване на телефонен номер към услугата „Бюлетин“).
3. Клиентът е задължен да ползва услугата „Бюлетин“ в съответствие с Регламента и общоприложимите законови разпоредби. Съществени нарушения на Регламента представляват: 
а) Посочване на неверни лични данни или ненавременно информиране на Доставчика на услугата при промяната им (в случаи, когато актуализирането на личните данни е необходимо за ползване на услугата“Бюлетин“); 
б) Предоставяне на съдържание с незаконен характер, т.е. съдържание, което нарушава личните блага, както и права на трети лица (забрана за предоставяне на съдържание с незаконен характер);

 § 2 Предмет и правила за ползване на услугата „Бюлетин“.
1.    Услугата „Бюлетин“ е безплатна услуга, предоставяна по електронен път, от Доставчика на услугата, по поръчка на Получателя на услугата.
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва за неопределено време, при условията, описани в настоящия Регламент.
3.    Клиентът има възможност да се запише за услугата Бюлетин“ чрез формулярите за записване, достъпни в Електронните магазини, управлявани от Доставчика на услугата, чийто списък представлява Приложение №1  към настоящия Регламент (наричани по-нататък "Електронни магазини"). 
4.    Посочването на и-мейл адреса е необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“. Възможно е също така Клиентът да предостави номер на мобилен телефон. В такъв случай услугата „Бюлетин“ ще бъде предоставяна във вид на и-мейл и СМС съобщение.

5.    Предмет на услугата „Бюлетин“ е: 
   а) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на търговска информация за продуктите, промоциите, отстъпките, конкурсите и събитията, свързани с дейността на Доставчика на услугата и неговите партньори, списъкът на които е достъпен в Електронния магазин. Ако записвайки се, Клиентът посочи също и  своето име и фамилия  или града, изпращаната търговска информация е персонализирана въз основа на посочените данни (напр. чрез изпращане на търговска информация за промоциите в Стационарните магазини, намиращи най-близо до мястото, посочено от Клиента);
б) изпращане по избрано от Клиента средство за електронна комуникация (и-мейл, евентуално мобилен телефон) във вид на и-мейл или СМС съобщание на допълнителна търговска информация (независимо от информацията, посочена в т. 1 от настоящия параграф), която съдържа персоналилизарни оферти и отстъпки, подбрани съобразно интересите и предпочитанията на Клиента, но без да влияят съществено върху неговите решения (въз основа на личните данни, предоставени в Електронния магазин,  особено чрез ползването от страна на Клиента на други услуги, предоставени по електронен път от Доставчика на услугата (и преди всичко Акаунта). 
6.    Чрез записването за услугата „Бюлетин“ в избран Електронен магазин Клиентът ще получава търгорска информация, за която става дума в т. 5 по-горе, отнасяща се предимно за избрания Електронен магазин и обща информация за Клиента и неговите партньори. За да получите търговска информация за другите електронни магазини, в същия размер, трябва да се запишете отделно за услугата на сайтовете на електронните магазини, посочени в Приложение №1. Потребителите на услугата Акаунт, достъпна в рамките на всеки Електронен магазин и при условията, посочени в Регламента на Електронния магазин, могат да управляват директно своите абонаменти за съобщения. 
7.    За да бъде сключен договор за услугата „Бюлетин“, следва да бъдат изпълнени следните действия:
а) да се посочи поне и-мейл адрес в съответното поле във формуляра за записване на „Бюлетина“, да се приеме Регламента и и да се кликне върху „запиши ме“. 
   б) да се потвърди намерението за записване за услугата „Бюлетин“ чрез кликване върху „потвърди записването“ в и-мейл съобщението, изпратено от Доставчика на услугата на посочения адрес на електронната поща. 
8.    Сключването на Договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ настъпва с момента на кликване от Получателя на услугата  „потвърди абонабента“, съгласно ал. 7 т. б) по-горе. 
9.    Клиентът може по всяко време (без да посочва причината и без да бъде обременяван с разходи) да се откаже от получаването на „Бюлетина“ (да прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“): за целта трябва (1) да използва линка за деактивиране, който се намира във всяко и-мейл съобщение, получавано в рамките на предоставяната услуга, (2) да изпрати и-мейл съобщение с информация за отказа на адреса на Доставчика на услугата, посочен в уводната част на Регамента или (3) да използва функционалностите на „Бюлетина“ в рамките на услугата Акаунт. Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ изтича с неговото прекратяване. 
10.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати договора за предосатяване на услугата „Бюлетин“, като спази 14 дненев период на предизвестие,  поради важни причини като:   а) промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните, произтичащи от договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“; 
  б)  промяна на обхвата или приключване на услугата „Бюлетин“, предоставяна от Доставчика на услугата.
11.    Доставчикът на услугата може по всяко време да прекрати  договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ като спази 7 дневен период на предизвестие, в случай че Получателят на услугата наруши  § 1 т. 3 от настоящия Регламент. 
12.    Доставчикът на услугата изпраща декларацията за прекратяване на услугата „Бюлетин“, упомената в ал. 8 и 9 от настоящия параграф, във вид на и-мейл съобщение, на и-мейл адреса, посочен от Получателя на услугата при сключването на  договора за предоставяне на услугата  „Бюлетин“.
 
§ 3 Рекламации
1.    Клиентът може да предяви рекламации, свързани с предоставянето на услугата „Бюлетин“ от Продавача,  например:
   а)  в писмена форма, на адрес: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Dział Reklamacji ul. Hozjusza 1r, 10-041 Olsztyn,
   б)  във вид на и-мейл съобщение, на адреса на електронната поща на БОК (посочен напр. в отметката, достъпна в Електронния магазин и в уводната част на Регламента). 
2.    За да бъде предявана рекламацията, за която става дума в ал. 1 по-горе, се препоръчва Клиентът да посочи: (1) предмета на рекламация, т.е. да опише причината за рекламация, (2) да посочи своите данни за контакт и (3) предпочитаната форма за отговор от страна на Продавача върху траен носител (напр. и-мейл, писмена форма). Препоръките, за които става дума в предхоното изречение, не са необходимо условие за предяваване на рекламация. 
3.    Продавачът дава отговор по рекламацията върху траен носител в 30 дневен срок от датата на получаването ѝ (доколкото отделни разпоредби не предвиждат друго). 
 
§ 4 Лични данни.
1.    Администратор на личните данни на Клиента, обработвани в рамките на услугата „Бюлетин“, е Доставчикът на услугата.
2.    Личните данни на Получателя на услугата се обработват с цел предоставяне на услугата „Бюлетин“. Посочването на личните данни от Получателя на услугата е доброволно, но необходимо за предоставяне на услугата „Бюлетин“.
3.    Подробна информация относно защитата на личните данни на Клиента се съдържа в отметката  „Политика за поверителност“ в Електронния магазин. 
4. По въпросите, отнасящи за защита на личните данни, Клиентът може да се свърже непосредствено с инспектора по защита на личните данни, назначен от Продавача, като му изпрати съобщение на адрес: [email protected].
 
§ 5 Промяна на Регламента. 
1.    Доставчикът на услугата има право д апромени настоящия Регламент поради важни причини, които са: промяна на действащите законови разпоредби, която води до промяна на взаимните права и задължения на страните по договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“, промяна на начина на предоставяне на услугата поради технически или организационни причини, промяна на обхвата на предоставяната услуга. 
2.    Продавачът информира Клиента за промяната на Регламента като публикува новата версия на Регламента в „Регламент на Бюлетина“, достъпен в Електронния магазин, а също и като изпрати и-мейл съобщение с информация за промяната на Регламента и новата версия на Регламента на посочения от Клиента адрес на електронната поща. 
3.    Всяка промяна на Регламента влиза в сила след изтичане на 14 дневен срок от датата на нейното обяваване по начина, посочен в ал. 2 по-горе. 
4.    Съгласно § 2 т. 9 по-горе, Клиентът може по всяко време прекрати договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ (също така и ако не приема новата версия на съдържанието на Регламента). 
 
§ 6 Заключителни разпоредби.
1.    Регламентът влиза в сила от 25.11.2021 r. 
2.    Договорът за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се сключва на полски език.
3.    Записването, защитата и достъпът до съществените клаузи на договора за предоставяне на услугата „Бюлетин“ се осъществява чрез изпращане на съобщение до Получателя на услугата на посочения и-мейл адрес. 
4.    Настоящият Регламент не изключва, нито ограничава правата на Клиента (а особено правото му на Потребител), които му се полагат по силата на действащите законови разпоредби. Клаузите на Регламента, които са по-малко благоприятни за Клиента от общоприложимите законови разпоредби, са невалидни, а на тяхно място се прилагат тези разпоредби.  
5.    Клиентът може да получи достъп до Регламента по всяко време, благодарение на достъпния в Електронния магазин „Регламент на услугата „Бюлетин“, където може по всяко време: да получи, възпроизведе и запише съдържанието на Регламента. Освен това, в рамките на Електронния магазин Доставчикът на услугата предоставя съдържанието на Регламента за изтегляне в PDF формат.
6.    Ползването на услугата „Бюлетин“ е свързано с типичните рискове, свързани с използването на интернет, напр. получаване на достъп до данните от неоправомощени лица, разпространяване на данни, възможност за получаване на спамове, възможност за излагане на кракване (нарушаване на защитата) или фишинг (ловене на пароли). Доставчикът на услугата е въвел и прилага подходящи технически и организационни мерки, необходими за осигуряване на подходящо ниво на сигурност на предоставяните услуги.
7.    По въпроси, неуредени с настоящия договор, намират приложение действащите разпоредби на полското законодателство и преди всичко разпоредбите на Гражданския кодекс, закона за правата на потребителя и закона за предоставяне на услуги по електронен път. Разпоредбата, за която става дума в предходното изречение, не се прилага, ако действащите законови разпоредби препращат към друго действащо право. 

Наименование на магазина    Адрес на електронния магазин:
Worldbox    https://worldbox.pl/

Warsaw SneakerStore    https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza    https://sklepbiegacza.pl/

SK Store    https://skstore.eu/

Sportowy Sklep    https://sportowysklep.pl/

nike lunar ballistec 1.5 ebay shoes sale cheap    https://butydlamalucha.pl/