Premiera Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble” în WS2 vine în curând - aflați despre istoria lor

Premiera Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble” în WS2 vine în curând - aflați despre istoria lor

  • History |
  • 09 / 06 / 2023

nike sb thread good for girls Nike Air Max 1, am avut ocazia să vă aducem mai aproape de istoria acestui clasic incontestabil. De-a lungul anilor, cele s-au schimbat de multe ori. Unii dintre ei au devenit imediat clasici dezirabili, alții au câștigat recunoaștere de-a lungul anilor și sunt căutați de colecționari astăzi. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că 1987 nu este prima dată când primul a ajuns pe rafturi. Aflați povestea misterioasei Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble” , nike air max 1 polka dot square background.

 

ICONOSE CHEAP CERBE JORDAN OUTLET: A 35-A ANIVERARE A NIKE AIR MAX 1 - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE ACEȘTI TENISI LEGENDARI.

 

Povestea adevărată a Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble”


Foto: sneakerfreaker.com

Designul single-urilor este responsabilitatea talentatului designer Tinker Hatfield - un arhitect de educație. Și-a introdus de contrabandă pasiunea pentru arhitectură în lucrările sale, iar așa a fost și cazul celor. Impulsul de a arăta lumii sistemul de amortizare vizibil al Air Max-ului sub călcâi a fost Muzeul de Artă Contemporană - nike air max uptempo 97 grey blue shoes black - nike foamposite mirror for sale on ebay craigslist.

Inițial, ideea de a face vizibilă tehnologia Air Max nu i-a plăcut departamentului de marketing al Nike și chiar și conducerea a fost sceptică în privința ei - nu era de bun augur. S-ar putea părea că clienții nu erau pregătiți pentru o astfel de inovație și pentru un pas îand uriaș și riscant în domeniul producției de încălțăminte. Întrebarea a apărut la Nike, cum vor convinge utilizatorii obișnuiți să cumpere pantofi cu o „găurire” în talpă și cât de durabil va fi acest sistem? De-a lungul anilor, s-a dovedit că este mai durabil decât spuma în care a fost învelit. Ea a putut să se prăbușească odată cu bătrânețea și încă mai era un amestec de gaze în pernă.

La începutul creării celor, pantofii nu semănau cu produsul final. Prima lucrare cu talpa a constat in modelarea acesteia, iar partea superioara de care era atasata a fost preluata de pe alt model. Odată cu dezvoltarea, cele au luat o formă specifică, finală. A sosit anul 1986 și a fost lansată descoperirea Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble” . Dar Nike nike shoes dubai wholesale market online?

nike benassi slide sandal girls size chart. În primele luni după premieră, single-urile aveau o fereastră semnificativ mai mare sub călcâi (o puteți vedea mai sus). Utilizatorul unora va observa imediat că astăzi este mai mic, dar de ce a scăzut? Odată ce totul a fost planificat și a început producția 1-urilor, inginerii îngrijorați au observat că sistemul Air avea tendința de a crapa la temperaturi scăzute. Prin reducerea lungimii și lățimii ferestrei, au rezolvat problema. Prima serie a acestor pantofi nereușiți în totalitate a fost înlocuită rapid de Air Max 1 pe care îl cunoașteți astăzi .Ce s-a întâmplat cu modelul „Big Bubble”? A intrat în uitare, dar astăzi s-a întors! Aceasta este o adevărată sărbătoare nu numai pentru fanii acestei siluete iconice, ci și pentru adidași în general. În plus, le vei obține în culori iconice.

Ce face ca Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble” să fie diferit?

Viitorul Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble” este o perfecțiune retro care rămâne fidelă originalului din 1986. Pentru a le reproduce cât mai bine, perechea originală a fost luată din arhive și examinată cu ajutorul unui CT! Datorită acestui lucru, a fost posibil să se recreeze perna de gaz Nike Air și fereastra acesteia. Așa au reînviat adidașii istorici în culori originale, contrastante. Materialele folosite în producție aduc în minte o epocă trecută și reflectă atmosfera retro nostalgică. Partea superioară este realizată dintr-o combinație clasică de plasă, nailon și piele de căprioară. Chiar și detalii precum dimensiunea imprimată în interior au fost îngrijite. Totul este ambalat într-o cutie dedicată cu găuri care sunt un tribut adus legendarului sistem Air Max.

 

Evaluare: 5

Conectați-vă pentru a adăuga un comentariu.

Nu există comentarii.

te poate interesa: