Premiéra Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“ vo WS2 sa blíži – spoznajte ich históriu

Nike Air Jordan 1 Mid Chicago White Gym Red Black Men US 8-13 554724-173 | Premiéra Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“ vo WS2 sa blíži – spoznajte ich históriu

  • History |
  • 09 / 06 / 2023

nike sb dot streak pack Nike Air Max 1 sme mali možnosť priblížiť vám históriu tejto nespochybniteľnej klasiky. V priebehu rokov sa tie mnohokrát zmenili. Niektoré z nich sa okamžite stali žiadanou klasikou, iné si rokmi získali uznanie a dnes sú vyhľadávané zberateľmi. Nie každý však vie, že rok 1987 nie je prvýkrát, čo sa na pulty obchodov dostala prvá. Spoznajte príbeh záhadnej Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“ , ktorá úplne nesplnila očakávania a predpoklady americkej značky.

 

IKONY CHEAP CERBE JORDAN OUTLET: 35. VÝROČIE NIKE AIR MAX 1 – VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O TÝCHTO LEGENDÁRNYCH TENISKÁCH.

 

Skutočný príbeh Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“


Foto: sneakerfreaker.com

Za dizajn singlov je zodpovedný talentovaný dizajnér Tinker Hatfield - vzdelaním architekt. Do svojich Wise prepašoval vášeň pre architektúru a tak to bolo aj pri tých. Impulzom ukázať svetu viditeľný systém odpruženia Air Max pod pätou bolo Múzeum súčasného umenia – Centre Georges Pompidou – multikultúrny komplex a jeho vonkajšie inštalácie.

Pôvodne sa nápad zviditeľniť technológiu Air Max nepáčil marketingovému oddeleniu Nike a dokonca aj vedenie bolo voči nemu skeptické – neveštilo to nič dobré. Mohlo by sa zdať, že zákazníci na takúto inováciu a obrovský riskantný krok vpred v oblasti výroby obuvi neboli pripravení. V Nike vyvstala otázka, ako presvedčia bežných používateľov, aby si kupovali topánky s 'dierou' v podrážke a ako odolný bude tento systém? Po rokoch sa ukázalo, že je odolnejší ako pena, do ktorej bol zabalený. Dokázala sa starobou mrviť a vo vankúši bola stále zmes plynov.

Na začiatku tvorby tých sa topánky nepodobali na finálny produkt. Prvá práca s podrážkou spočíLONDON v jej vymodelovaní a zvršok, na ktorý bola pripevnená, bol prevzatý z iného modelu. S vývojom jedničky nadobudli konkrétnu, finálnu podobu. Prišiel rok 1986 a bol uvedený na trh prelomový Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“ . Ale mala Nike dôvod byť hrdá?

Un premier regard sur la Neckface x Nike SB Dunk Low. V prvých mesiacoch po premiére mali single výrazne väčšie okienko pod pätou (môžete vidieť vyššie). Používateľ jedničiek si hneď všimne, že je dnes menšia, ale prečo sa zmenšila? Akonáhle bolo všetko naplánované a výroba 1-iek začala, zainteresovaní inžinieri si všimli, že systém Air má tendenciu praskať pri nízkych teplotách. Zmenšením dĺžky a šírky okna problém vyriešili. Prvú sériu týchto nie celkom vydarených topánok rýchlo nahradili dnes známe Air Max 1. Čo sa stalo s modelom „Big Bubble“? Odišiel do zabudnutia, no dnes je späť! Toto je skutočná oslava nielen pre fanúšikov tejto ikonickej siluety, ale aj pre tenisky všeobecne. A čo viac, Running ich v ikonických farbách.

V čom je Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“ iná?

Nadchádzajúce Nike Air Max 1 '86 „Big Bubble“ je retro dokonalosťou, ktorá zostáva verná originálu z roku 1986. Aby sme ich čo najlepšie reprodukovali, pôvodný pár bol prevzatý z archívov a preskúmaný pomocou CT vyšetrenia! Vďaka tomu bolo možné znovu vytvoriť plynový vankúš Nike Air a jeho okno. Takto boli vzkriesené historické tenisky v originálnych kontrastných farbách. Materiály použité pri výrobe pripomínajú minulú éru a odrážajú nostalgickú retro atmosféru. Zvršok je vyrobený z klasickej kombinácie sieťoviny, nylonu a semišu. Postarané boli aj také detaily, ako je veľkosť vytlačená vo vnútri. Celé je to zabalené vo vyhradenej krabici s otvormi, ktoré sú poctou legendárnemu systému Air Max.

 

Hodnotenie: 5

Ak chcete pridať komentár, prihláste sa.

Neexistujú žiadne komentáre.

môže vás zaujímať: